Latest News

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Τα κορίτσια και οι άλλοι...

Η Έλλη Ντεντιδάκη, η μια εκ των δυο γυναικών του ψηφοδελτίου, μπορεί να διαθέτει τους μηχανισμούς του πατέρα της τ. υπουργού Υ.Ε.Ν Αντώνη Ντεντιδάκη, αλλά δεν διαθέτει την δυναμική στόφα για να έχει βάσιμες ελπίδες για εκλογή.
Η Δάφνη Μπόκοτα αν και είναι σαφές πως ποντάρει στην αναγνωρισιμότητα της ως «tv persona» εντούτοις θα αρκεστεί σε μια πολύ καλή παρουσία καθώς οι πολίτες, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά πολιτικοί αναλυτές, θα ψηφίσουν με αμιγώς πολιτικο-κομματικά κριτήρια.

Ο δημοσιογράφος και εκδότης του Πειραιά Δημήτρης Κατσικάρης, είναι δεύτερη φορά υποψήφιος αλλά τόσο η επιλογή του να μην στηρίξει Παπανδρέου στις εσωκομματικές εκλογές και το γεγονός ότι είναι αποσπασμένος στο γραφείο τύπου του Δημήτρη Αβραμόπουλου, αποδυναμώνουν την έτσι και αλλιώς «άχρωμη» υποψηφιότητα του.

Ο Γιώργος Μπενέτος είναι από τις περιπτώσεις που λέμε «εντάχθηκε στο ψηφοδέλτιο απλά για να ολοκληρωθεί», είναι δεύτερη φορά υποψήφιος και παρότι διαθέτει τον δικό του κόσμο ως Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, η υποψηφιότητα του θεωρείται για τυπική υπόθεση, αν και ο ίδιος είναι από τα ικανότερα στελέχη του κινήματος στον Πειραιά.