Latest News

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

Σοκ στον Πειραιά: Ένα παιδάκι βρέθηκε απανθρακωμένο! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ασύλληπτη τραγωδία αποκαλύφθηκε στο κέντρο του Πειραιά, όταν εντοπίστηκε απανθρακωμένο ένα παιδάκι τριών ή τεσσάρων ετών μετά από πυρκαγιά που...


εκδηλώθηκε σε εγκαταλελειμένο κτήριο.






Το κτίριο στο οποίο εκδηλώθηκε η πυρκαγιά βρίσκεται στις οδούς Δεληγιώργη και Ομηρίδου Σκυλίτση. Η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα σε πρώτο και δεύτερο όροφο εξαιτίας των πολλών απορριμμάτων που υπήρχαν στο κτήριο.




Σύμφωνα με τις πρώτες  πληροφορίες, το κτήριο ήταν εγκαταλελειμμένο και σφραγισμένο μετά από ζημιές που είχε υποστεί από τον σεισμό του καλοκαιριού.

Όμως φαίνεται πως εδώ και καιρό περίπου 20 άτομα είχαν βρει καταφύγιο στο κτίριο για να προστατευτούν από το κρύο. Πρόκειται για Ρομά που κατάγονται από τη Βουλγαρία και ζουν στο δρόμο κοντά στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά.
Οι άνθρωποι προσπάθησαν να ζεσταθούν, άναψαν φωτιά και ξέσπασε πυρκαγιά. Όλοι βγήκαν έξω και σώθηκαν, εκτός από ένα κοριτσάκι που δεν πρόλαβε και κάηκε ζωντανό...


Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο από την Πυροσβεστική χωρίς να επεκταθεί σε παρακείμενα κτίρια. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 16 πυροσβέστες με 6 οχήματα.
Η παρουσία των ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κρίθηκε απαραίτητη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες προκειμένου να κατασβέσουν τη φωτιά. Στις 02:30 το πρωί, στο σημείο βρίσκονταν δύο οχήματα και άνδρες της πυροσβεστικής ενώ η Ομηρίδου Σκυλίτση παρέμενε κλειστή. Το κτίριο μέχρι αυτή την ώρα παραμένει αποκλεισμένο καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος κατάρρευσης.
Στην γύρω περιοχή παρουσιάστηκαν και προβλήματα με την ηλεκτροδότηση εξαιτίας της φωτιάς. Η βλάβη αποκαταστάθηκε περίπου στις 1.30, ενώ οι αναθυμιάσεις έκαναν πολύ δύσκολη τη διέλευση από το σημείο.
Έρευνες για το τραγικό περιστατικό διενεργεί η Πυροσβετική.


σε κτίριο στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Ομηρίδου Σκυλίτση στον Πειραιά. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 16 με 6 οχήματα.





σε κτίριο στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Ομηρίδου Σκυλίτση στον Πειραιά. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 16 με 6 οχήματα.
Νεκρό παιδί κατά τη διάρκεια κατάσβεσης σε κτίριο στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Ομηρίδου Σκυλίτση στον Πειραιά.








ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ