Latest News

Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

Η οργή της Μέριλ Στριπ όταν την... «χούφτωσε» ο Ντάστιν Χόφμαν και το χαστούκι - Αποκαλύψεις στο Χόλιγουντ

H Μέριλ Στριπ σπούδαζε στην υποκριτική σχολή του Γιέηλ όταν πήγε για ακρόαση σε παράσταση του Μπρόντγουεϊ την οποία σκηνοθετούσε ο Ντάστιν Χόφμαν...
στα μέσα του 1970.
Όπως γράφει η συγγραφέας Έριν Κάρλσον στο βιβλίο της για τη "βασίλισσα Μέριλ", το οποίο αναμένεται να εκδοθεί στις ΗΠΑ στις 24 Σεπτεμβρίου, ο Χόφμαν συστήθηκε στη νεαρή μετέπειτα συμπρωταγωνίστριά του, πέφτοντας πάνω της και χουφτώνοντας το στήθος της. Εκείνη όμως είχε τον τρόπο για να τον απωθήσει οργισμένη.
Στα 40 χρόνια καριέρας με 60 και περισσότερες κινηματογραφικές επιτυχίες, η σταρ που υπήρξε η σημαντικότερη ηθοποιός της σύγχρονης εποχής του Χόλιγουντ, έμαθε από τη μητέρα της να έχει "υπερφυσική αυτοπεποίθηση", να απωθεί όλα τα εμπόδια, να προχωρεί στον δρόμο προς την κορυφή αν και συχνά στρωμένος με αγκάθια, και κυρίως να ακολουθεί τη συμβουλή της: "μπορείς να κάνεις ό,τι επιθυμήσεις". Κι έτσι δεν σταμάτησε ποτέ ακολουθώντας την πορεία που χάραξε η ίδια με πείσμα, δουλειά και την έντονη προσωπικότητά της που την έκανε να ξεχωρίσει, αν και η ίδια περιγράφει ότι μεγάλωσε στο Νιου Τζέρσι ως ένα πολύ άσχημο κοριτσάκι με ενοχλητική επιδειξιομανία.
Για χάρη του δικού του οράματος στη δραματική επίδραση της ταινίας, ο Χόφμαν τη χαστούκισε στο πρόσωπο, ωστόσο ποτέ ξανά δεν της ρίχτηκε και η κακή συμπεριφορά του έγινε στόχος του κινήματος #MeToo πρόσφατα. Ο ίδιος αυτήν τη συμπεριφορά δεν τη χαρακτηρίζει φλερτ, αλλά τρόπο για να χαλαρώσει.
Όταν γύριζε την ταινία "Πέρα από την Αφρική" με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ" η Μέριλ είπε ότι ήταν τόσο γόης που η ίδια δεν μπόρεσε να αντισταθεί. "Είχα γοητευθεί. Ήταν καρδιοκατακτητής" εκμυστηρεύτηκε η σταρ που περιγράφει ότι ήταν ο συμπρωταγωνιστής που φιλούσε καλύτερα από όλους.