Latest News

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

MasterChef 3 : Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής; - Οι τηλεθεατές δεν θέλουν κανέναν!

Μπορεί η παραγωγή του MasterChef 3 να κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό τον νικητή του διαγωνισμού, ωστόσο, αποκαλύπτουν ποιος είναι...
 τα spoiler!


Απόψε, θα ολοκληρωθεί ο μεγάλος τελικός του MasterChef 3 και η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει live από τους κριτές, όπως άλλωστε είχε γίνει και πέρυσι. Μανώλης Σαρρής και Σπυριδούλα Καραμπουτάκη θα μαγειρέψουν για μία τελευταία φορά σε πιάτο σεφ-κριτή έκπληξη, το οποίο θα είναι άκρως απαιτητικό, βάζοντας τον πήχη πολύ ψηλά.

Η χθεσινή δοκιμασία αποδείχθηκε πολύ δύσκολη για τους παίκτες, οι οποίοι κλήθηκαν να δημιουργήσουν μενού γευσιγνωσίας με έξι πιάτα, τα οποία και θα δοκίμαζαν οι κριτές του MasterChef 3. Στον Μανώλη δεν έφτασε ο χρόνος και έτσι εμφανίστηκε στους κριτές έχοντας μόνο πέντε πιάτα.

Πάντως, σύμφωνα με τα spoiler, αυτό το λάθος δεν θα στερήσει από τον Μανώλη τον τίτλο του MasterChef, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είναι εκείνος που θα πάρει τη νίκη και τα 50.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται πως Μανώλης ήταν και ο νικητής της εβδομάδας Silver Award, κερδίζοντας 10.000 ευρώ.

Ποιον θέλει για νικητή του MasterChef το κοινό;
Η αλήθεια είναι πως οι τηλεθεατές του MasterChef 3 δεν θέλουν κανέναν από τους δύο για νικητή, αλλά σίγουρα δεν επιθυμούν να δουν την Σπυριδούλα να πανηγυρίζει. Ετσι, λοιπόν, προτιμούν να κερδίσει ο Μανώλης. 


Κατά τη διάρκεια των ημερών του τελικού, οι χρήστες των social media φαίνεται πως δεν ενδιαφέρονται για το ποιος θα πάρει τη νίκη στο ριάλιτι μαγειρικής, καθώς έδειξαν την προτίμησή τους στον Χρήστο Μπάρκα. Το μόνο που εκφράζουν στα σχόλια τους είναι τα παράπονά τους για την παραμονή της Σπυριδούλας στο MasterChef 3, ενώ για τον Μανώλη, αν και τον θεωρούν πολύ καλό μάγειρα, λένε πως δεν τον ήθελαν για νικητή.

Πάντως στην ψηφοφορία του κοινού στο Facebook του MasterChef, η διαφορά είναι συντριπτική καθώς ο Μανώλης έχει μαζί του το 92% των ψηφοφόρων.

Η δημοσκόπηση για τον νικητή του MasterChef 3
Η δημοσκόπηση στον λογαριασμό του MasterChef 3 έγινε στη δεύτερη φάση του τελικού του διαγωνισμού ανάμεσα στον Μανώλη και την Σπυριδούλα: