Latest News

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Άγριος καβγάς Αλαφογιώργου - Κοτρώτσου στο Twitter : Κλήθηκε εισαγγελέας για το δημόσιο χρήμα στην ΕΡΤ

Άγριος καβγάς ξέσπασε μεταξύ των δημοσιογράφων της ΕΡΤ Αντώνη Αλαφογιώργου και Σεραφείμ Κοτρώτσου, για το κόστος των εκπομπών στην...
κρατική τηλεόραση.

Η ένταση ανάμεσα στους δύο δημοσιογράφους ήταν τόσο μεγάλη που ο παρουσιαστής  Αντώνης Αλαφογιώργος με ανάρτησή του στο twitter κάλεσε τον πρόεδρο της Ενωσης Εισαγγελέων Δημήτρη Ασπρογέρακα να ελέγξει το δημόσιο χρήμα στην ΕΡΤ.
Στη διένεξη παρενέβη και ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
Όλα άρχισαν με ανάρτηση του Αντώνη Αλαφογιώργου στο Twitter κατά του Σεραφείμ Κοτρώτσου:
«Καλά τα λέει ο σύντροφος Κοτρώτσος. Πόσο κοστίζουν οι μικτές που παρουσιάζει στην ΕΡΤ. Ποιος τα παίρνει? Πόσα το μήνα? Έρχονται ελεγκτές».
Τότε, ο Σεραφείμ Κοτρώτσος απάντησε: «Έχεις να πεις κάτι για την εκπομπή, φίλε; Καλή, κακή, μέτρια; Τα άλλα δεν με ακουμπούν και μάλλον όψιμα ασχολείσαι με τα θέματα αυτά. Στις υπηρεσίες... Κι όταν με δεις πρόσωπο με πρόσωπο να μου το πεις. Καθαρά. Υγεία εύχομαι...»

Στη συνέχεια, ο Αντώνης Αλαφογιώργος άφησε αιχμές για σχέσεις Κοτρώτσου-Παππά: «Σύντροφε Σεραφείμ έχω τα χαρτιά από τη διαύγεια. δεύτερη πρόταση εκπομπής μου απορρίφθηκε λόγω κόστους λέει. Εσωτερική παράγωγη. Μηδαμινά πράγματα. Εσύ όμως πλουσιοπάροχος. Χαιρετίσματα στον Νίκο. Εισαγγελείς μήπως ακούνε?»
Ακόμη, προειδοποίησε τον «Νικόλα» (σ.σ. προφανώς εννοεί τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά): «Και να μην τολμήσει ο Νικόλας να ''φάει'' τον Φώτη Παπούλια γιατί έρχονται χειρότερα».
Λίγο αργότερα έγραψε:
«Καλώ τον πρόεδρο της Ένωσης εισαγγελέων Ελλάδος Δημήτρη Ασπρογέρακα να επιληφθεί των δαπανών εκτός ΕΡΤ που επιβαρύνουν άσκοπα την υπηρεσία».
Και επανέλαβε:
«Επανακαλώ τον πρόεδρο της Ένωσης εισαγγελέων Ελλάδος Δημήτρη Ασπρογέρακα να έλθει στην ΕΡΤ και να ελέγξει το δημόσιο χρήμα»
Στη συζήτηση παρενέβη ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος:
«Δημοσιογράφος της ΕΡΤ καλεί να παρέμβει ο εισαγγελέας για δαπάνες εκτός ΕΡΤ, εννοεί τα 3εκ που μου απάντησε ο Υπουργός ή υπάρχουν και άλλες δαπάνες;».