Latest News

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

"Κάρφωσαν" τον Αρτέμη Σώρρα - Συνελήφθη στον Αλιμο -Είχε αφήσει γενειάδα και μακριά μαλλιά


Μέτα από "κάρφωμα" συνελήφθη ο Αρτέμης Σώρρας στον Άλιμο από άνδρες της...
Ασφάλειας Αττικής.

Ο επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» προκειμένου να μην γίνεται αντιληπτός είχε αλλάξει την εμφάνισή του αφήνοντας μακριά γένια.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του ξεκίνησε το πρωί, όταν έφτασε η πληροφορία σε υπηρεσία της ΕΛΑΣ, κοινώς κάποιος τον κάρφωσε....

Οι αστυνομικοί της συγκεκριμένης υπηρεσίας ειδοποίησαν την ασφάλεια δίνοντας της την διεύθυνση στον Άλιμο, όπου κρυβόταν ο Σώρρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φυγόδικος Αρτέμης Σώρρας ζούσε εδώ και μήνες σε ένα υπόγειο δίπλα στο γκαράζ που είχε διαμορφωθεί σε δωμάτιο μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.Μαζί του ήταν ένα ακόμη άτομο μέλος της «συνέλευσης Ελλήνων» και ο οποίος έβγαινε κάθε τρεις ημέρες για τα τρόφιμα και επέστρεφε πάλι στο σημείο που κρυβόταν ο Σώρρας. 
Κατά τη σύλληψή του δεν προέβαλε καμία αντίσταση και κρατείται στα κεντρικά της ασφάλειας. Ο Σώρρας  αναμένεται να μεταφερθεί αύριο στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές για τις εκκρεμότητες του με τα εντάλματα σύλληψης και τις καταδικαστικές αποφάσεις που υπάρχουν σε βάρος του ενώ ο δεύτερος άνδρας θα διωχθεί για υπόθαλψη και θα οδηγηθεί επίσης στον εισαγγελέα...