Latest News

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Πέθανε η σύζυγος του Πύρρου Δήμα - Συγκλονίζουν τα λόγια του ολυμπιονίκη

Την τελευταία πνοή άφησε σήμερα η σύζυγος του Πύρρου Δήμα, Αναστασία, η οποία...
είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο κεφάλι και έδινε μάχη εδώ και πολύ καιρό.


Μια συγκλονιστική αποκάλυψη είχε κάνει πριν δύο χρόνια ο Ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας, όπου είχε μιλήσει για πρώτη φορά για τη μάχη της συζύγου του Αναστασία Σδούγκου,με τον καρκίνο, όταν τον Ιανουάριο του 2016 διαγνώστηκε ότι είχε όγκο στο κεφάλι. 

Ο Πύρρος Δήμας, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή», απαντώντας σε μια ερώτηση, από την οποία δεν περίμενε κανείς να προκύψει μια τόσο προσωπική εξομολόγηση μίλησε ανοιχτά. 
Συγκεκριμένα, όταν το ερώτημα ήταν γιατί εγκατέλειψε την πολιτική ο Πύρρος απάντησε: 
«Δεν ‘εγκατέλειψα’. Απλώς δεν ψηφίστηκα. Έπεσαν τότε οι εκλογές και πάνω στο πρόβλημα της Αναστασίας. Στις 3 Ιανουαρίου (2016) διαγνώστηκε ο όγκος στο κεφάλι, λίγο μετά, 14 του μηνός, χειρουργήθηκε. Γλοιοβλάστωμα. Εγχειρίστηκε στην Ελλάδα. Δεν έφυγα από την πολιτική γιατί δεν μου άρεσε ή μετάνιωσα αλλά για προσωπικούς λόγους. Δεν θα μπορούσα να αφήσω την Αναστασία, τα παιδιά. Περάσαμε πολύ δύσκολα... εισπράξαμε πολλή αγάπη», είχε πει ο Πύρρος Δήμας συγκλονίζοντας τότε όλη την Ελλάδα. 
Ο Ολυμπιονίκης που χάρισε τρία χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο στην Ελλάδα έχει τέσσερα παιδιά. 
Το θάνατο της συζύγου του Πύρρου Δήμα ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Άρσης Βαρών: 
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών και η οικογένεια του αθλήματος των δυνατών εκφράζει τη θλίψη της και τα συλλυπητήρια για την απώλεια της συζύγου του Προέδρου της ΕΟΑΒ Πύρρου Δήμα».