Latest News

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Μαφιόζικη ενέδρα με 8 σφαίρες στη μέση του δρόμου- Ποια η σχέση του θύματος με τον Στεφανάκο

Ενέδρα θανάτου έστησαν άγνωστοι σε άνδρα στους Αγίους Αναργύρους...
Ο άνδρας μεταφέρθηκε αμέσως σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και λίγες ώρες μετά εξέπνευσε.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοχεία,  πρόκειται για πράξη αντεκδίκησης στη δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου τον περασμένο Γενάρη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μπράβων της νύχτας. 
Το χρονικό της θανάσιμης ενέδρας
Λίγο μετά τις 21:30, άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, άνοιξαν πυρ λίγο με πυροβόλο όπλο - μάλλον τύπου Τοκάρεφ σύμφωνα με νέες πληροφορίες- εναντίον οδηγού αυτοκινήτου στην συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Τριπόλεως στους Αγίους Αναργύρους. Στο σημείο βρέθηκαν 8 κάλυκες.
Είχαν κάνει και άλλη απόπειρα δολοφονίας εναντίον του
Το θύμα φέρεται να ανήκει στην ομάδα με την οποία είχε διαφορές η «ομάδα» Στεφανάκου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για Ελληνα, γνωστό «νονό» της νύχτας, ο οποίος έχει κατ’ επανάληψιν απασχολήσει τις διωκτικές Αρχές για πλήθος ποινικών αδικημάτων όπως εκβιάσεις, προστασία, επιθέσεις, ξυλοδαρμούς κλπ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα ήταν από τα «πρωτοπαλίκαρα» της ομάδας γνωστού 47χρονου «νονού» της νύχτας, ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από σχολείο.
 Μάλιστα, το θύμα της επίθεσης, φέρεται να είχε υποστεί ξανά απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, έξω από πιτσαρία, πριν από περίπου ένα χρόνο, χωρίς όμως να τραυματιστεί τότε...


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
 Αυτός είναι ο «νονός» που εκτέλεσαν με 8 σφαίρες! Η «δράση» του «Μπούμπι» και ποιοι τον ήθελαν νεκρό (ΕΙΚΟΝΑ) - REPORTAZ NET