Latest News

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Ποιος είναι ο 29χρονος "σάτυρος" του Πειραιά (Μαρτυρίες θυμάτων)


Γόνος γνωστής οικογένειας του Πειραιά που διατηρεί κατάστημα με έπιπλα, φέρεται να είναι ο 29χρονος σάτυρος ο οποίος...
ομολόγησε ότι έκανε περί τις 100 επιθέσεις σε γυναίκες, μέσα στα τελευταία δύο χρόνια.
«Δεν ξέρω τι με έπιανε. Ξαφνικά θόλωνα όταν έβλεπα νεαρή κοπέλα, την έβλεπα σεξουαλικά», φέρεται να είπε, μεταξύ άλλων, στους αστυνομικούς ο 29χρονος, ο οποίος ισχυρίστηκε  ακόμη ότι είχε επιθετική συμπεριφορά και αισθανόταν έντονη σεξουαλική επιθυμία. Ο ίδιος υποστήριξε ότι οι γονείς τον είχαν πάει σε ψυχίατρο στο Κουκάκι, αλλά κατάσταση του χειροτέρεψε τον τελευταίο καιρό όταν σταμάτησε τη θεραπεία δυσκολευόταν να διαθέσει τα 70 ευρώ για την κάθε επίσκεψη.
Τώρα ο 29χρονος κατηγορούμενος θα εξεταστεί από ομάδα ψυχιάτρων ύστερα από απόφαση του εισαγγελέα Πειραιάκ, αθώς σύμφωνα με τον συνήγορό του, αλλά και τους συγγενείς του, αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα υγείας.
Μάλιστα, τον τελευταίο χρόνο είχε σταματήσει τη φαρμακευτική αγωγή την οποία λάμβανε από μικρή ηλικία, εξαιτίας της απώλειας του πατέρα του. Με συνέπεια, από την περασμένο Ιούνιο έως και χθες που συνελήφθη από τους αστυνομικούς, να επιτεθεί σε έξι γυναίκες στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.
Ο δράστης τις ακινητοποιούσε και ασελγούσε σε βάρος τους, υποστηρίζουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο ο άνθρωπος αυτός να εμπλέκεται και σε αρκετές ακόμη επιθέσεις που έχουν καταγραφεί τον τελευταίο χρόνο στον Πειραιά και τις γύρω περιοχές.Είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος στην περιοχή.


 Μαρτυρίες θυμάτων

Συγκλονίζουν οι καταθέσεις των θυμάτων που δέχτηκαν επιθέσεις από τον 29χρονο στον Πειραιά.
«Είναι γύρω στα 30, καλοντυμένος, μίλαγε ελληνικά. Τι να πω, φοβόμαστε», λέει μία γυναίκα
Ένα από τα τελευταία θύματά του, περιγράφει τον τρόπο που ο 29χρονος της επιτέθηκε πριν από περίπου 10 ημέρες. «Ήμουν 03:30 τα ξημερώματα στον Πειραιά. Και 10 μέτρα πριν μπω στην πόρτα του σπιτιού μου κατάλαβα ότι κάποιος είναι πίσω μου και με ακολουθεί. 25 με 30, μελαχρινός, αξύριστος, αδύνατος. Και μου λέει «μένω κι εγώ εδώ, ανοίγεις να μπούμε μέσα;». Και του λέω «δεν το θυμάμαι να μένετε εδώ». Και μου λέει «είμαι καινούριος». Μου μίλαγε πάρα πολύ φυσιολογικά, αλλά τα μάτια του γυάλιζαν. Είχε ένα γέλιο χωρίς να μπορώ να το δικαιολογήσω», λέει χαρακτηριστικά, περιγράφοντας τη στιγμή που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη.
Η γυναίκα αναφέρει πως ο 29χρονος της είπε πως νοίκιασε πρόσφατα ένα διαμέρισμα, ωστόσο εκείνη δεν πείστηκε και του ζήτησε να της δείξει τα κλειδιά του. Τότε εκείνος την έπιασε από το στόμα και την έσπρωξε βίαια στην είσοδο της πολυκατοικίας.
«Του λέει αυτά δεν είναι τα κλειδιά σου. Αυτός τα έχασε λίγο γιατί κόμπλαρε. Κι αφού είχα ήδη βάλει τα κλειδιά στην πόρτα, με έσπρωξε στην πόρτα του ασανσέρ δίπλα, με κόλλησε στον τοίχο και μου έκλεισε το στόμα. Εγώ άρχισα να φωνάζω, άρχισα να ουρλιάζω», αναφέρει η γυναίκα.
Αμέσως μετά τονίζει πως πρόλαβε να τηλεφωνήσει σε μια φίλη της: «Προσπαθούσε να μου πάρει το κινητό, να το κλείσει, απλά εγώ το είχα κολλημένο στο αυτί και δεν τον άφηνα. Και του λέω ακούς ότι μιλάω, έρχονται. Έφυγε, μου πήρε το τσαντάκι και άρχισε να τρέχει», τονίζει φανερά σοκαρισμένη.
Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, ο δράστης επιτέθηκε και σ’ ένα κορίτσι μόλις 15 ετών! Η μητέρα του αφηγείται τις στιγμές τρόμου που έζησε η κόρη της:
«Ακολούθησε την κόρη μας κι όταν εκείνη μπήκε στην πολυκατοικία μπήκε κι αυτός μαζί της στο ασανσέρ. Τη θώπευσε σε διάφορα σημεία του σώματος, χωρίς να προβεί ευτυχώς σε άλλες χυδαιότητες», λέει συγκλονισμένη.
«Αποδέχομαι τις επιθέσεις. Δεν ξέρω τι με έπιανε και τις έκανα. Ξαφνικά θόλωνα. Όταν έβλεπα νεαρή κοπέλα την έβλεπα σεξουαλικά. Τέτοιου είδους επιθέσεις κάνω πολύ καιρό τώρα. Ίσως πάνω από δυο χρόνια. Πιστεύω ότι επιτέθηκα σε πάνω από 50 με 60 γυναίκες», ανέφερε ο 29χρονος στην προανακριτική απολογία του, που σας παρουσίασε χθες το newsit.gr. «Είχα επιθετική συμπεριφορά και αισθανόμουν έντονη σεξουαλική επιθυμία», προσέθεσε.
 Πάντως, ο 29χρονος ως ένδειξη μεταμέλειας φέρεται να ζήτησε συγγνώμη από όλες τις κοπέλες «για την αναστάτωση και το φόβο που τους προκάλεσα».

Διαβάστε ακόμα 

Χειροπέδες στον σάτυρο του Πειραιά - Ομολόγησε 100 επιθέσεις: «Θόλωνα και ήθελα να επιτεθώ σε κορίτσια» - REPORTAZ NET