Latest News

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Ποιος είναι ο ρασοφόρος «Καλόγερος Τέλης» που παρενόχλησε φοιτήτρια στο λεωφορείο


Μετά το σάλο που προκλήθηκε από τη διαδικτυακή ανάρτηση μιας 18χρονης φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη, νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται...
στο φως της δημοσιότητας για τον ρασοφόρο που επιβιβάζεται στα λεωφορεία με σκοπό να παρενοχλήσει σεξουαλικά νεαρές φοιτήτριες.
Η 18χρονη Π.Φ. κατήγγειλε το περιστατικό, το μεσημέρι της Τρίτης, στο Α.Τ. Τούμπας. Ταυτόχρονα, ένας πατέρας, ο Κώστας Θεοδωρίδης, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης κατήγγειλε ότι και η δική του 18χρονη κόρη είχε αντιμετωπίσει την ίδια κατάσταση σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ από τον ίδιο ρασοφόρο άνδρα!
«Η κόρη μου βρισκόταν στο λεωφορείο 83 και πήγαινε στη σχολή της. Ο ρασοφόρος ανέβηκε στην στάση ‘Αγία Παρασκευή’ επί της Λαγκαδά και έκατσε δίπλα της. Έβαλε το χέρι του πάνω από το γόνατό της και εκείνη τραβήχτηκε. Θεώρησε, βλέποντας ότι είναι ιερέας, ότι έγινε κατά λάθος. Μαζί του είχε και μια μαύρη τσάντα για φορητό υπολογιστή και την έβαλε πάνω του και έβαλε το χέρι του μέσα από το ράσο του. Επιχείρησε να αγγίξει ξανά το πόδι της κόρης μου και εκείνη του φώναξε ‘τι κάνεις;’ βάζοντας την τσάντα πάνω στα πόδια της. Μετά την αντίδρασή της, εκείνος κατέβηκε αμέσως, ενώ κανένας από τους επιβάτες του λεωφορείου δεν έκανε κάτι».
Γνώριμος ο ρασοφόρος «Καλόγερος Τέλης» στην αστυνομία
Ο εν λόγω ρασοφόρος έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν την αστυνομία. Συστήνεται με το όνομα «Καλόγερος Τέλης» και φαίνεται ότι προσεγγίζει με την ίδια μεθοδολογία νεαρά κορίτσια εντός των λεωφορείων του ΟΑΣΘ.
Η αστυνομία ερευνά και άλλες αντίστοιχες καταγγελίες και αναμένεται να κληθούν και άλλες «παθούσες» ώστε να αναγνωρίσουν τον ρασοφόρο. Παράλληλα, η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης αναζητά τον ρασοφόρο, ενώ σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για «προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας».

(ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ)