Latest News

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

ΣΟΚ: Κοριτσάκι 9 ετών παρακολουθούσε πορνό στο σχολείο - «Για να μάθει τι της έκανε ο μπαμπάς το βράδυ»!


Αντιμέτωποι με μία άνευ προηγουμένου κατάσταση βρέθηκαν οι.... αστυνομικοί στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν ενημερώθηκαν από Δημοτικό Σχολείο για ένα κορίτσι 9 ετών, το οποίο εντοπίστηκε να παρακολουθεί πορνό, «για να δει τι της έκανε ο μπαμπάς της το προηγούμενο βράδυ», όπως αποκάλυψε η ίδια.
Το 9χρονο κοριτσάκι είπε ότι «ο μπαμπάς της το έκανε αυτό όλο το βράδυ». Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αρχές και με συνοπτικές διαδικασίες συνελήφθη ο ύποπτος 31χρονος πατέρας, Άντονι Γκαράι. Η ιστορία έχει συγκλονίσει την κοινωνία του Σαν Αντόνιο στο Τέξας και όχι μόνο, καθώς θεωρείται πρωτοφανής ως προς τον τρόπο που αποκαλύφθηκε.

Το μικρό παιδί είπε στους δασκάλους της ότι ο πα-τέρας της δεν την άφησε να κοιμηθεί το βράδυ. Ο φερόμενος ως δράστης κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ ορίστηκε εγγύηση 75.000 δολαρίων. Το παιδί τέθηκε αμέσως υπό την επιτήρηση ανηλίκων θυμάτων βιασμού.

Ο εισαγγελέας διέταξε την επείγουσα εξέταση του κοριτσιού από ιατρική ομάδα και τη λήψη δειγμάτων DNA, ούτως ώστε να προχωρήσει με συνοπτικές διαδικασίες η έρευνα και να βγει στο φως όλη η αλήθεια. Το αδίκημα του παιδικού βιασμού επιφέρει τουλάχιστον 25 χρόνια κάθειρξη στη συγκεκριμένη Πολιτεία, ενώ θα γίνει έρευνα για το πόσες φορές είχε συμβεί κάτι ανάλογο το προηγούμενο διάστημα.

Σε συνέντευξη που έδωσε η 9χρονη σε ειδικό των αμερικανικών αρχών, είπε ότι όλες οι πράξεις έγιναν στο σπίτι τους.