Latest News

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ: Συνέλαβαν τον Παν.Τζένο - Παραδόθηκε ο Γ. Κουρτάκης (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Αστυνομικοί με πολιτικά, συνοδευόμενοι από εισαγγελέα, συνέλαβαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου τον διευθυντή του Ομίλου «Παραπολιτικά», Παναγιώτη Τζένο, μετά από...
μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, η οποία στρέφεται και κατά του Γ. Κουρτάκη.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η μήνυση του υπουργού Άμυνας αφορά κακουργηματική εκβίαση, με τον Πάνο Καμμένο να ισχυρίζεται πως εκβιαζόταν από την εφημερίδα προκειμένου να αποσύρει κατηγορίες που ανέφεραν πως το μέσο είχε χρηματιστεί από κονδύλια του ΚΕΕΛΠΝΟ
 
Από την πλευρά τους, τα «Παραπολιτικά» ανέφεραν ότι η μηνυτήρια αναφορά «κατατέθηκε με αφορμή τις αποκαλύψεις της εφημερίδας για το ταξίδι που πραγματοποίησε ο κος Καμμένος στις Αυστριακές Άλπεις την περίοδο των εορτών. Μέσα και έξω από τα γραφεία των Παραπολιτικών βρίσκονταν περισσότεροι από δέκα αστυνομικοί σαν να επρόκειτο για σύλληψη κάποιου επικίνδυνου προσώπου. Μάλιστα πρόκειται για άντρες από το Τμήμα Εκβιαστών, οι οποίοι δεν έχουν τη σχετική αρμοδιότητα, αφού η μήνυση έγινε για συκοφαντική δυσφήμιση».
 
Μάλιστα τα «Παραπολιτικά» στρέφονται συνολικά κατά της κυβέρνησης, αναφέροντας ότι «η σύλληψη διευθυντή εφημερίδας την ώρα της εργασίας του και μάλιστα με τη διαδικασία του αυτοφώρου θεωρείται πρωτοφανές γεγονός σε δημοκρατικό κοινοβουλευτικό καθεστώς. Είναι ενδεικτικό της νοοτροπίας των κυβερνώντων οι οποίοι προφανώς δεν ανέχονται αποκαλυπτικές φωνές και επιθυμούν μόνο έναν κατευθυνόμενο Τύπο ο οποίος θα τους κάνει τα χατίρια».
 
Ο εκδότης των Παραπολιτικών Γιάννης Κουρτάκης έγραψε στο fb σχετικά με τη σύλληψη του Π. Τζένου: «Όταν το παρακράτος Τσίπρα - Καμμένου μπούκαρε στα γραφεία της εφημερίδας, δεν ήμουν στο γραφείο μου. Επειδή δεν έχω απολύτως τίποτα να φοβηθώ θα προσέλθω οικειοθελώς στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση. Άλλωστε στις Δημοκρατίες κερδίζει πάντα η αλήθεια».
 
Λίγο αργότερα, ο κ. Κουρτάκης συνελήφθη. «Μόλις ενημερώθηκα ότι έχει κινηθεί διαδικασία αυτοφώρου εναντίον μου, προσήλθα στην ΓΑΔΑ, όπου και με συνέλαβαν. Ακόμη ένα ψέμα του Πάνου Καμμένου. Κάποια στιγμή τα ψέματα τελειώνουν, όπως και τα καθεστώτα πέφτουν» έγραψε στο Facebook.
 
Νωρίτερα, ο κ. Καμμένος είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter τα εξής: «Κρύβεται ο Κουρτάκης τώρα ενώ επί 2 ημέρες επιτίθεται σε εμένα μέσω του ανήλικου παιδιού μου για να αποσύρω τις κατηγορίες για το ΚΕEΛΠΝΟ. Ενώ ο δειλός Κουρτάκης συνελήφθη κρυμμένος σε διπλανή πολυκατοικία αναρτά ότι προσέρχεται οικειοθελώς. ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΟΧΕΣ».
Κρύβεται ο Κουρτάκης τώρα ενώ επι 2 ημέρες επιτίθεται σε εμένα μέσω του ανήλικου παιδιού μου για να αποσύρω τις κατηγορίες για το ΚΕΛΠΝΟ

Ενώ ο δειλός Κουρτάκης συνελήφθη κρυμμένος σε διπλανή πολυκατοικία αναρτά οτι προσέρχεται οικειοθελώς . ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΟΧΕΣ



Η μήνυση κατατέθηκε με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας για ταξίδι που πραγματοποίησε ο κ. Καμμένος στις Αυστριακές Άλπεις, την περίοδο των εορτών.
Ο Παν. Τζένος οδηγείται στον Εισαγγελέα, προκειμένου να ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο. 
@ Καμμένος είναι θα περάσει...