Latest News

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Ποιοι εκτέλεσαν τον Bodybuilding Μιχάλη Γιατράκη στον Άλιμο (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)


Ο Μιχάλης Γιατράκης, δέχθηκε 14 σφαίρες έξω από το σπίτι του στον Άλιμο- Δείτε πρόσφατη συνέντευξή του ως πρωταθλητής Bodybuilding ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ

Νεκρός έπεσε τα μεσάνυχτα o επιχειρηματίας Μιχάλης Γιατράκης,από μαφιόζικη εκτέλεση με δεκατέσσερις σφαίρες έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Ο επιχειρηματίας ήταν πατέρας ενός τρίχρονου κοριτσιού και εκτός των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων ήταν ενεργός αθλητής του Bodybuiding και μάλιστα πρωταθλητής. Σύμφωνα με το protothema.gr, το θύμα, ήταν διάσημος στον συγκεκριμένο χώρο, τον οποίο υπηρετούσε πιστά την τελευταία 20ετία και αρκετές φορές είχε δώσει συνεντεύξεις για το πώς προσέχει το σώμα του και τη διατροφή του, προκειμένου να βοηθήσει τους νεότερους που θέλουν να διακριθούν στο χώρο. 

Εικόνες του Μιχάλη Γιατράκη από συμμετοχές του σε πρωταθλήματα Bodybuilding






Το θύμα, όπως θα ακούσετε να λέει και σε συνέντευξη που είχε δώσει για το Bodybuilding, ήταν ένας πειθαρχημένος αθλητής που του άρεσε να φτάνει το σώμα του στα όρια. Πριν από κάθε συμμετοχή του σε κάποιο πρωτάθλημα, έκανε αυστηρή διατροφή και προπόνηση και συνεχώς προσπαθούσε να εξελίξει την τεχνική στο συγκεκριμένο άθλημα. 



Το χρονικό του εγκλήματος.


Ο 42χρονος, ήταν ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου στην λεωφόρο Συγγρού, ετοιμαζόταν να μπει σε αυτοκίνητο φίλου του, μάρκας Τσερόκι, έξω από το σπίτι του, στην οδό Κεφαλληνίας στον Άλιμο. Ένα μαύρο όχημα μάρκας BMW, σταμάτησε δίπλα του, έξω από τον αριθμό 14, όπου βρίσκονταν το αυτοκίνητό του και οι δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον του με καλάσνικοφ. Η σύζυγός του,  ακούγοντας τους πυροβολισμούς, βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού τους που βρίσκεται στον αριθμό 16 και αντίκρισε σοκαρισμένη τον νεκρό άντρα της. 


Σφαίρα που βρέθηκε στο σημείο της επίθεσης 





 Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης, ενώ δόθηκε σήμα για την αναζήτηση του οχήματος και των δραστών.

Λίγη ώρα αργότερα, η Πυροσβεστική υπηρεσία έλαβε σήμα για μια πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στο Ελληνικό, τα χαρακτηριστικά του οποίου έμοιαζαν με αυτό των δραστών.

Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε μέσα στο όχημα οπλισμός, πιθανότατα τα καλάσνικοφ της επίθεσης και γεμιστήρες. Τα ευρήματα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση στο εγκληματολογικό και αναμένονται τα αποτελέσματα. Το όχημα με πλαστές πινακίδες είχε κλαπεί και η κλοπή είχε δηλωθεί σε Α.Τ της Νέας Σμύρνης.

Εδώ έκαψαν το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι δράστες



                                                



Περισσότερα εδώ