Latest News

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Μπήκαν τα 6,5 εκατ. ευρώ στα ταμεία του Δήμου...

 
Σήμερα μπήκαν στο ταμείο του δήμου 6.800.000 ευρώ που όφειλε...
ο ΟΛΠ.
Αυτό τονίζει ο δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος, ο οποίος επισημαίνει ότι τα αυτά έχει ανάγκη η πόλη και οι άνθρωποι της, σε αντίθεση με την COSCO που εκτός από το ότι έχει στα χέρια της πια ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Μεσογείου και καρπώνεται κοντά στα 60.000.000 που βρίσκονται στα ταμεία του ΟΛΠ!
Ο ίδιος εξηγεί ότι σε νομοθέτημα που πέρασε από την Ελληνική Βουλή το Δεκέμβρη και που από δω και πέρα απαλλάσσει την COSCO από την υποχρέωση να πληρώσει ανταποδοτικά τέλη, σε αντίθεση από το φτωχό συμπολίτη μας που είναι υποχρεωμένος να πληρώνει αλλιώς θα του κοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα. Με την απόφαση να δεσμευτούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του ΟΛΠ προχώρησε με επιθετικό τρόπο τις διεκδικήσεις της αναγκάζοντας τη Διοίκηση του ΟΛΠ να προσφύγει σε ασφαλιστικά μέτρα και να χάσει.
Όπως σημειώνει η δημοτική αρχή εμπιστεύτηκε τους εργαζόμενους του δήμου και έδωσε τη μάχη μαζί τους γιατί πιστεύει βαθιά ότι τις μεγάλες μάχες δεν τις κερδίζουν μόνο τα δικηγορικά γραφεία και οι συνεργάτες, αλλά μπορούν να τις κερδίζουν οι εργαζόμενοι του δήμου όταν στηριχτούν. 
Αυτές οι πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής δεν θα είχαν κανένα θετικό αποτέλεσμα αν οι οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου δεν πάλευαν να συγκεντρώσουν όλα τα στοιχεία που ήταν απαραίτητα και αν η νομική υπηρεσία του Δήμου δεν αξιοποιούσε με επιστημονικό τρόπο τα στοιχεία που είχε στα χέρια της για να συντάξει μια απόλυτα τεκμηριωμένη άποψη που οδήγησε σε ήττα τα μεγάλα δικηγορικά γραφεία που υπερασπίζονταν τα συμφέροντα της COSCO.
 @ Άσε το θείο και πιάσε την... COSCO, δήμαρχε!