Latest News

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Έρχονται οι «κυνηγοί» εξωσυζυγικών σχέσεων!


Ανησυχείτε ότι το έτερόν σας ήμισυ δεν σας είναι όσο πιστό δείχνει; Φοβάστε ότι τσιλιμπουρδίζει πίσω από την πλάτη σας;
Θέλετε να ασχολείται μαζί σας και μόνο μαζί σας;
Κανένα πρόβλημα: πλέον τα ζητήματα απιστίας τα αναλαμβάνουν εξειδικευμένες εταιρείες ή «κυνηγοί εξωσυζυγικών σχέσεων», οι οποίες φροντίζουν ώστε ο/η σύντροφός σας να μην έχει ούτε το χρόνο, αλλά ούτε και τη δυνατότητα να ασχοληθεί με τον… ποδόγυρο, αλλά να ενδιαφέρεται μόνο για εσάς.
Οι εταιρείες αυτές ευδοκιμούν ήδη στην Κίνα, όπου απελπισμένες σύζυγοι -κυρίως- ζητούν τις υπηρεσίες τους προκειμένου να σαμποτάρουν τις εξωσυζυγικές σχέσεις των συζύγων τους.
Οι εταιρείες αυτές διαθέτουν από ψυχολόγους και δικηγόρους μέχρι αισθητικούς και ειδικούς στα… εφέ και σχεδιάζουν προγράμματα διάρκειας έως και έξι μηνών, τα οποία περιλαμβάνουν ακόμα και ψεύτικα τροχαία ατυχήματα, «βαλτές» ερωμένες ή μνηστήρες που μπαίνουν μέσα στην… παράνομη σχέση, ακόμα και ευθείες αντιπαραθέσεις με τους άπιστους συζύγους.
Το κόστος των προγραμμάτων κυμαίνεται από 15.000 ως και 150.000 δολάρια, ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες στατιστικές, σχεδόν μία στις τέσσερις υποθέσεις αποτυγχάνει και το ζευγάρι οδηγείται στο διαζύγιο. Άλλωστε και ένας ιδιοκτήτης μιας τέτοιας εταιρείας τόνισε ότι στο τέλος, οι δύο σύζυγοι πρέπει να τα βρουν μεταξύ τους, ό,τι κι αν κάνει η εταιρεία.