Latest News

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Πότε τα "Ποσειδώνια" θα έρθουν πάλι στον Πειραιά - Δείτε τι λέει ο Γιάννης Μώραλης...


 Αν επί δημαρχίας Γιάννη Μώραλη δεν επιστρέψουν τα "Ποδειδώνια" στον Πειραιά, τότε μάλλον δεν θα έρθουν ποτέ ξανά στην πόλη με το...
μεγάλο λιμάνι.
Κι αυτό γιατί στη νέα δημοτική αρχή Πειραιά συμμετέχουν και βαριά ονόματα του ναυτιλιακού χώρου, όπως ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Αν δεν μπορέσουν αυτοί να φέρουν πίσω τα Ποσειδώνια, τότε δεν ξέρουμε ποιος άλλος μπορεί να το πετύχει παρά το γεγονός ότι είναι αργά για την επόμενη διοργάνωση του 2016. 
 Λίγο πριν πέσει η αυλαία των Ποδειδωνίων 2014 ο Γιάννης Μώραλης πέρασε μια βόλτα από τη διεθνή ναυτιλιακή έκθεση που πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo.
Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Πειραιά επισκέφθηκε περίπτερα πειραϊκών επιχειρήσεων και συνομίλησε με εκπροσώπους του ναυτιλιακού επιχειρείν, τονίζοντας πως η αναγέννηση του Πειραιά είναι αλληλένδετη με την ανάπτυξη της ναυτιλιακής δύναμης στο πρώτο λιμάνι της χώρας.
Ο Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του, επισήμανε: 
"Τα Ποσειδώνια είναι μια εμβληματική έκθεση που συγκεντρώνει τα βλέμματα του διεθνούς επιχειρηματικού κόσμου. Το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια δεν φιλοξενείται στον Πειραιά αποτελεί πλήγμα για την πόλη και την επιχειρηματικότητα. Ως νέα Δημοτική Αρχή θα επιδιώξουμε με στοχευμένες κινήσεις να εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για την επιστροφή των Ποσειδωνίων το συντομότερο δυνατόν στον φυσικό τους χώρο, τον Πειραιά".

@ Ξαναλέμε πως αν τα "Ποσειδώνια" δεν γυρίσουν επί δημαρχίας Γιάννη Μώραλη, τότε δεν θα επιστρέψουν ξανά στην πόλη, αλλά κάτι τέτοιο δεν το βλέπουμε να γίνεται πριν το 2018...