Latest News

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Ο γυναικείος οργασμός "Squirting" και πως να τον πετύχετε

Αυτό θα μπορούσε να είναι και δώρο για όσες ζουν χωρίς τη χαρά της ζωής. Τους δίνει τη πιο μοναδική εμπειρία οργασμού, που μέχρι τώρα μπορεί να μην γνώριζαν καν ότι υπάρχει...
... Μιλάμε για το νούμερο 1 γυναικείο οργασμό, που με την έκρηξη του, χύνει κυριολεκτικά όλη τη λάβα του γυναικείου πάθους.

Η πρώτη που φορά που είδαμε να αναφέρεται κάποιος δημόσια στο squirting , ήταν η τηλεοπτική Σαμάνθα του "Sex and the City", σε ένα από τα επεισόδια της σειράς. Γνωστή η Samantha για την ποικιλία της και τους πειραματισμούς της στο άθλημα, ήταν αναμενόμενο να μην προσπεράσει μία τέτοια εμπειρία και φυσικά πολύ καλά έκανε, αφού όσες τυχερές γυναίκες το έχουν ήδη δοκιμάσει, δηλώνουν ότι ήταν ο καλύτερος οργασμός της ζωής τους. Το squirting έχει ως βάση τον απόλυτο ερεθισμό του περίφημου σημείου G της γυναίκας, το οποίο εάν διαχειριστεί σωστά, στα κατάλληλα χέρια (κυριολεκτικά και μεταφορικά) μετατρέπει τον οργασμό της γυναίκας σε κανονικό ηφαίστειο, εκτοξεύοντας τα υγρά της με την έκρηξη του.


Στη χώρα μας δυστυχώς, δεν είναι ακόμα ιδιαίτερα διαδεδομένο. Δεν είναι όμως και άγνωστο. Αυτό συμβαίνει γιατί πολλές γυναίκες, είτε ντρέπονται να συζητήσουν γι’ αυτό το θέμα με τις φίλες τους και τον σύντροφο τους, είτε γιατί ακόμα και τη στιγμή που πρόκειται έστω κατά τύχη να τους συμβεί, μεταφράζουν λάθος τα σημάδια της κορύφωσης που νιώθουν και το σταματούν από μόνες τους άθελα τους, φοβούμενες ότι πρόκειται να ουρήσουν (όπως θα δείτε παρακάτω, η αίσθηση αυτή αποτελεί ένα από τα στάδια που αισθάνεται η γυναίκα λίγο πριν τη πλήρη κορύφωση).

Αρχικά ας το δούμε επιστημονικά. Έχουν γίνει αρκετές έρευνες σχετικά με την ακριβή προέλευση των υγρών που εκτοξεύει η γυναίκα τη συγκεκριμένη στιγμή, καθώς και για το ποιά είναι τελικά η σύσταση τους. Ωστόσο καμία έρευνα ακόμα, δε μπορεί να απαντήσει αυτά τα ερωτήματα με ακρίβεια. Μέχρι το 1980, συνέδεαν το φαινόμενο αυτό με τη διαρροή ούρων, γι' αυτό και συμβούλευαν τις γυναίκες να κάνουν όσες περισσότερες πυελικές ασκήσεις μπορούν ώστε να ενδυναμώσουν τους μυς της περιοχής. Η άποψη αυτή, με τα χρόνια καταρρίφθηκε και το μόνο σίγουρο πλέον είναι ότι τα συγκεκριμένα υγρά δεν περιέχουν ούρα, αλλά είναι αλκαλικής σύστασης, έχουν διάφανο χρώμα, δεν μυρίζουν και όταν στεγνώσουν δεν λερώνουν τα σεντόνια, ή τα ρούχα. Υποστηρίζεται μάλιστα, ότι τα υγρά αυτά περιέχουν παρόμοια συστατικά με το υγρό που παράγεται στους άνδρες από τον προστάτη, αλλά ταυτόχρονα περιέχουν γλυκόζη και φρουκτόζη.


Εν συνεχεία, ας το δούμε θεωρητικά. Αν καταφέρετε να ερεθίσετε σωστά το σημείο G της γυναίκας, αυτό το ευαίσθητο και ευδιάκριτο στην αφή ‘’ μπαλάκι-φουσκωματάκι’’ που βρίσκεται στη μπροστινή πλευρά της, λίγο μετά την είσοδο του κόλπου της, εκείνο θα σας προφέρει με τη σειρά του ένα μοναδικό οπτικοακουστικό σόου πάθους, μιας και θα την δείτε να τελειώνει, εκτοξεύοντας πραγματικά τα υγρά της και θα την ακούσετε να φωνάζει όπως ποτέ άλλοτε από ηδονή. Αξίζει πιστεύω να συμπληρώσω σε αυτό το σημείο, πως η πλειοψηφία των γυναικών που βίωσαν μία τέτοια εμπειρία, δηλώνουν ότι τους έχει μείνει αξέχαστη ως η πιο ευχάριστη και ιδιαίτερη σεξουαλική εμπειρία, ότι θα θυμούνται πάντα τον πρώτο άντρα που τους πρόσφερε αυτή τη κορύφωση και πως με μεγάλη τους χαρά, όποτε τους δίνεται η ευκαιρία θέλουν να το περιλαμβάνουν στα σεξουαλικά τους παιχνίδια. Πειραματιστείτε λοιπόν και με την κατάλληλη ‘’από κοινού πάντα εξάσκηση’’ θα ξεχωρίσετε!

Πάμε τώρα και στα πρακτικά του θέματος. Δοκιμάστε τον παρακάτω οδηγό, με τα βασικότερα βήματα και έχοντας υπομονή, άνεση και όρεξη για νέες καταστάσεις με το σύντροφο σας θα ανταμειφθείτε πολύ σύντομα, πιστέψτε με!

1. Αρχικά χρησιμοποιείστε τα δάχτυλά σας για να βρείτε το σημείο G της. Ναι, υπάρχει, και ναι, κάθε γυναίκα το έχει. Σύρετε ένα ή δύο (εσείς θα το κρίνετε αυτό) δάχτυλά σας μέσα της, σε βάθος περίπου 2 cm, προς τη μπροστινή πλευρά του σώματος της. Ουσιαστικά θα το νιώσετε στο χέρι σας, σαν ένα ‘’φούσκωμα’’ στο μπροστινό εσωτερικό τοίχωμα του κόλπου. Θα σας φανεί και διαφορετικό στην αφή γιατί είναι και ελαφρά πιο τραχύ από το υπόλοιπο λείο εσωτερικό του κόλπο. Ως εδώ καλά; Το βρήκαμε; Συγχαρητήρια. Συνεχίζουμε λοιπόν.

2. Λυγίστε ελαφρά τα δύο δάχτυλα σας προς τα μέσα, και πιέστε λίγο. Πειράξτε αυτό το σημείο, χαϊδέψτε το με τα δάχτυλα σας, με σταθερές και προσεκτικές κινήσεις ώστε να μην συμβεί κανένα κατά λάθος γδάρσιμο και έχουμε αντίθετα αποτελέσματα. Ερεθίστε την και κάντε την να νιώσει πολύ ωραία. Όσα αυξάνετε τον ρυθμό των κινήσεων σταδιακά, θα δείτε ότι αρχίζει να αναστενάζει και να ανασαίνει πιο έντονα.

3. Ενώ κινείτε μέσα-έξω και πιέζετε τα δάχτυλα σας ρυθμικά στο σημείο G της, τόσο εκείνη θα υγραίνεται. Αν το κάνετε σωστά και νιώθει άνετα με αυτό, θα καταλάβετε ότι είστε ήδη πολύ κοντά. Το σημείο G της είναι σαν σφουγγάρι, περιέχει πολλά υγρά, και έχει κάπως τραχιά αίσθηση. Όσο το ερεθίζετε , τόσο εκείνο διογκώνεται. Συνεχίστε να κινείτε τα δάχτυλά σας μέσα και έξω, ξανά και ξανά, ρυθμικά, με το ίδιο τρόπο που θα είχατε αν κάνατε έρωτα.

4. Καθώς αρχίζει να γίνεται πιο υγρή, και να το απολαμβάνει περισσότερο, κάντε το ακόμα πιο έντονο.. Κάντε το ολοένα και πιο γρήγορα, διατηρήστε τον ρυθμό, αλλά αυξήστε τη πίεση στο σημείο της. Ακόμα και όταν τα δάχτυλα σας τύχει να βγουν τελείως έξω από τον κόλπο της, φροντίστε να διατηρούν την ανοδική καμπύλη τους για να συνεχίζουν να ερεθίζουν το σημείο.

5. Μέτα από όλα αυτά, θα πρέπει ήδη να έχει αρχίσει να φωνάζει και να κινείται ανάλογα με τον ρυθμό σας και προφανώς θα της αρέσει πολύ. Αν όχι, πρέπει να σταματήσετε. Εάν λέει ότι πονάει (ειδικά αν το πει παραπάνω από μία φορά, ίσως να χρειάζεται να σταματήσετε ή τουλάχιστον να χαλαρώσετε το ρυθμό μέχρι να είναι έτοιμη πάλι). Σιγουρευτείτε ότι είναι υγρή όλη την ώρα.

6. Φτάσαμε στο κρίσιμο σημείο.

Όταν φτάνει κοντά στην εκσπερμάτωση, θα σας πει ότι νιώθει πως θέλει να ουρήσει. Στη πραγματικότητα ΔΕΝ έχει ανάγκη να ουρήσει. Είναι απλά μια προσωρινή αίσθηση που θα φύγει, αλλά καλό είναι να είστε σίγουροι από πριν (να έχει πάει τουαλέτα πριν ξεκινήσετε), ώστε αυτό να γίνει το σημάδι που θα σας δείξει ότι πλησιάζει στη κορύφωση χωρίς αμφιβολία. Στην πραγματικότητα όταν σας το πει αυτό, τότε είναι που πρέπει να κάνετε ακόμα πιο έντονη τη πίεση και ακόμα πιο γρήγορες τις κινήσεις σας. Ένας τρόπος που συνήθως βοηθάει περισσότερο, ειδικά για τις πρώτες φορές, είναι με το άλλο σας χέρι να πιέσετε από πάνω τη περιοχή του ηβικού οστού, (φανταστείτε το σαν να κρατάτε κόντρα για να μη σηκωθεί η σύντροφος σας απ’ το κρεβάτι). Με αυτό τον τρόπο πιέζεται και από την πάνω πλευρά το σημείο αυτό και το πάρτι για τους δυο σας ξεκινάει.

7. Σε 10 με 50 δευτερόλεπτα μετά το σημάδι αυτό, να ξέρετε πως ξεκινά ο οργασμός της. Όταν το νιώσει, μην σταματήσετε ακόμα. Συνεχίστε όλο και πιο γρήγορα , δίνοντας απόλυτη έμφαση στο σημείο αυτό. Τώρα θα αρχίσει να εκσπερματώνει. Θα φωνάζει πιο δυνατά και θα αρχίσουν να πετάγονται τα πολυπόθητα διάφανα και άοσμα υγρά από τον κόλπο της. Η ποσότητα που θα πεταχτεί μπορεί να είναι μεγάλη γι’ αυτό φροντίστε να είστε προετοιμασμένοι.

Σας εγγυώμαι, πως αν δεν το έχει ξανακάνει ποτέ πριν, αυτή τη φορά θα νιώσει τον καλύτερο οργασμό της ζωής της. Περίπου το 97% των γυναικών μπορούν να το κάνουν, αρκεί να το θέλουν και να αποβάλουν τις ντροπές και τα ταμπού από το κρεβάτι τους. Αν θέλετε να την κάνετε να εκσπερματώσει με μεγαλύτερη ένταση φροντίστε να έχει πιει πολύ νερό πριν το κάνετε και κρατείστε την υγρή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αφού τελειώσει τη πρώτη φορά, μπορεί να το κάνει πάλι. Ναι, μπορεί ξανά, ειδικά αν δεν ήσασταν πολύ απότομος τη πρώτη φορά κι έτσι μέσα στα επόμενα δέκα λεπτά μπορείτε να ξαναδοκιμάσετε από την αρχή. Οι περισσότερες κοπέλες εξουθενώνονται μετά τη δεύτερη φορά αλλά αυτό εξαρτάται φυσικά από τις δικές σας αντοχές. Μετά από αυτό το ‘’δώρο’’ σας προς εκείνη το πιθανότερο είναι να σας ερωτευτεί τρελά, ή στη χειρότερη, να σας θέλει στο κρεβάτι της όλη την ώρα, γι’ αυτό χρησιμοποιείστε αυτή τη τεχνική με σύνεση και σε συντρόφους που θέλετε να τους μείνετε αξέχαστοι για πάντα, με βασικό όρο να τους έχετε προετοιμάσει και να έχουν συμφωνήσει για αυτό που πρόκειται να δοκιμάσετε.

Θυμηθείτε ότι υπάρχουν τουλάχιστον πενήντα διαφορετικοί τρόποι για να φέρετε μια γυναίκα σε οργασμό και τουλάχιστον πέντε διαφορετικά είδη γυναικείου οργασμού. Γι’ αυτό μη βάζετε όρια στον εαυτό σας και πειραματιστείτε στον έρωτα ανεξάρτητα αν θα πετύχετε το στόχο σας με τη πρώτη ή όχι.