Latest News

Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Η στιγμή του ξυλοδαρμού δημοτικού υπαλλήλου με φτυάρι (ΒΙΝΤΕΟ)


Ένα απίστευτο περιστατικό ξυλοδαρμού συνέβη
όταν ένας υπάλληλος του δήμου δέχτηκε επίθεση με φτυάρι από ιδιοκτήτες καταστήματος με σχολικά είδη.. στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής το περασμένο Σάββατο. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, ο υπάλληλος του δήμου Προποντίδος κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση την ώρα που ήλεγχε τα αντλιοστάσια την ώρα της κακοκαιρίας. 

Συγκεκριμένα, τρία άτομα τον έριξαν κάτω και τον χτυπούσαν ταυτόχρονα.

Ωστόσο, οι επιχειρηματίες που ενεπλάκησαν στο περιστατικό δίνουν διαφορετική εκδοχή, λέγοντας ότι ο δημοτικός υπάλληλος επιτέθηκε πρώτα στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και μάλιστα την ώρα που πάλευαν με τα νερά.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του ιδιοκτήτη αναφέρει σε ανάρτησή της στα social media ότι ο υπάλληλος άρπαξε τον άντρα της από τον γιακά και τον πέταξε κάτω, με κίνδυνο να χτυπήσει σοβαρά.

Ισχυρίστηκε ακόμη ότι τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της απλά βρέθηκαν σε κατάσταση άμυνας, ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι άνθρωποι της βίας και ότι ποτέ δεν θα προκαλούσαν τέτοια επεισόδια από δική τους πρόθεση.

Δείτε βίντεο ντοκουμέντο:

Τι λεει ο υπάλληλος που δέχτηκε την επίθεση

Ο υπάλληλος, Νίκος Ουζούνης, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» εξήγησε πώς έγινε η επίθεση σε βάρος του.

Ήταν μαζί με τον δήμαρχο Νέας Προποντίδας, Μανώλη Καρρά και πήγαιναν από αντλιοστάσιο σε αντλιοστάσιο προκειμένου να τα ελέγξουν και κάποια στιγμή ένα πλήθος από καταστηματάρχες τον αναγνώρισε. Στη συνέχεια άρχισαν να του παραπονιούνται για τις αντλίες και εκείνη τη στιγμή κάποιος σήκωσε ένα φτυάρι και τον χτύπησε. «Μου είπε φύγε από εδώ, μην σου δώσω με το φτυάρι και σε σακατέψω. Ξαφνικά σηκώνει το φτυάρι και με χτυπάει στο κεφάλι. Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο, φαίνεται πως προσπαθώ να σωθώ. Μετά ήρθαν άλλα δύο άτομα και με χτύπησαν και αυτά».