Latest News

Τρίτη 23 Απριλίου 2024

ΣΟΚ: Φίλαθλος πέταξε μαχαίρι σε ποδοσφαιριστή και τον τραυμάτισε! (BINTEO)

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στον ποδοσφαιρικό αγώνα της Ατλέτικο Νασιονάλ με την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν... στην Κολομβία, όταν φίλαθλος πέταξε από τις κερκίδες ένα μαχαίρι με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον ποδοσφαιριστή, Πάμπλο Τσεπελίνι.

Σε ένα αδιέξοδο 2-2 του κολομβιανού clasico Medellin μεταξύ της Independiente Medellín και της Atlético Nacional, ήταν η “DIM” που κέρδισε τα δικαιώματά της καθώς αντέδρασε για να κερδίσει έναν βαθμό στον 18ο γύρο του κολομβιανού Apertura.

Ο πολυταξιδεμένος μέσος Pablo Ceppelini της Ουρουγουάης που αγωνίζεται στην Ατλέτικο Νασιονάλ εκτελούσε κόρνερ όταν χτυπήθηκε από ένα αντικείμενο που έπεσε από την κερκίδα, το αντικείμενο ήταν μαχαίρι.

Του το πέταξε στο κεφάλι

ADVERTISEMENT

Όλα ξεκίνησαν στο 90+3 και ενώ το σκορ ήταν στο 2-2. Ο Τσεπελίνι πήγε να εκτελέσει κόρνερ και δέχθηκε ένα μαχαίρι στο κεφάλι από έναν ανεγκέφαλο φίλαθλο που το πέταξε από τις κερδίσεις. Ευτυχώς, το μαχαίρι δεν προσγειώθηκε από την πλευρά της λεπίδας, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει μόνο ελαφρύ τραυματισμό.

Το παιχνίδι διακόπηκε προσωρινά, αλλά συνεχίστηκε, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες και το 2-2 να παραμένει.