Latest News

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Στον Κορυδαλλό ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος - Μαρτυρικός ο θάνατος της Γαρυφαλλιάς


 Στη φυλακή οδηγείται ο 30χρονος κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία της 26χρονης συντρόφου του Γαρυφαλλιάς Ψαρράκου, στη Φολέγανδρο, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος με... ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα.

 

Ο κατηγορούμενος μετά από πολύωρη απολογητική διαδικασία ενώπιον του ανακριτή Νάξου κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για το έγκλημα σε βάρος της 26χρονης, την περασμένη Παρασκευή, στην Φολέγανδρο, όπου είχε βρεθεί για διακοπές το ζευγάρι.

 

Απολογούμενος ο κατηγορούμενος, ο οποίος επικαλείται ψυχικό νόσημα, φέρεται να επανέλαβε όσα είπε και στους αστυνομικούς ενώ ζήτησε την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, αίτημα που έγινε δεκτό από τον δικαστικό λειτουργό.

 

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες, τα ευρήματα του ιατροδικαστή φαίνεται να μην επιβεβαιώνουν την στιγμιαία ένταση μεταξύ θύτη και θύματος και την «κακιά στιγμή» που φέρεται να ανέφερε ο καθ' ομολογίαν δράστης, καθώς διαφαίνεται μία άλλη εικόνα για όσα προηγήθηκαν του θανάτου της 26χρονης.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ιατροδικαστική έκθεση φαίνεται ότι οι τελευταίες στιγμές της Γαρυφαλιάς ήταν μαρτυρικές, καθώς ο δράστης την χτύπησε, την έσυρε στα βράχια και στη συνέχεια την πέταξε στη θάλασσα, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή.

 

Η σορός της Γαρυφαλλιάς έφερε κακώσεις στο κεφάλι που, όπως όλα δείχνουν, προκλήθηκαν από χτυπήματα του 30χρονου. Παράλληλα, έφερε εκδορές στοιχείο που δείχνει πως ο δράστης την έσυρε.