Latest News

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

«Βασίλισσα του Sexting»: Γυναίκα που έβγαλε 2 εκατ. δολάρια στέλνοντας απλώς πρόστυχα SMS [ΒΙΝΤΕΟ-ΕΙΚΟΝΕΣ]

Ένα μοντέλο του OnlyFans αποκάλυψε πως κατάφερε να… βγάλει το αστρονομικό ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων από την αποστολή πρόστυχων μηνυμάτων. Μάλιστα δεν κρατάει μυστικό τον τρόπο της επιτυχίας της και μοιράζεται… χρήσιμες συμβουλές για όσους επιθυμούν να κάνουν το ίδιο. Δεν είναι όμως η μόνη που τα παράτησε όλα κι αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά στο πορνό.

Η 35χρονη, πρώην μακιγιέζ Amber Sweetheart έγραψε βιβλίο με τίτλο: «The Sexting Bible: Amber Sweetheart Version» έτσι ώστε όσοι επιθυμούν να ακολουθήσουν τις συμβουλές της και να κερδίσουν εύκολα και πολλά χρήματα, απλά ανταλλάσσοντας σέξι μηνύματα.

«Βασίλισσα του Sexting»

Όπως είπε η Sweetheart, αρχικά πίστευε ότι το OnlyFans ήταν απλά κάτι «κολλητικό», αλλά με το που έγινε ενεργή, πριν από ενάμιση χρόνο, συνειδητοποίησε ότι θα μπορούσε βγάλει πολλά χρήματα από αυτό. Και όχι άδικα…

Η «Βασίλισσα του Sexting» θεωρεί πως για να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο που είναι η ίδια χρειάζονται ώρες… πρακτικής.

«Στην αρχή, το έκανα για 16 ώρες την ημέρα» είπε στο South West News Service, ωστόσο εξήγησε πως ήταν λίγο δύσκολα γιατί έτυχε πάνω στην πανδημία «Όταν ξεκίνησα το OnlyFans μου, ήταν κατά τη διάρκεια της πανδημίας και δεν είχα κανέναν να με “ικανοποιήσει”» σημείωσε και πρόσθεσε: «Ανέπτυξα τις δεξιότητες του sexting γιατί έπρεπε να κάνω κάτι για να ξεχωρίσω» είπε.

Η Sweetheart εξηγεί πώς έφτιαξε την «Αυτοκρατορία» της στο OnlyFans, μέσα από συνεδρίες που κάνει για όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν τα βήματά της.

Οι συνεδρίες sexting της Sweetheart διαρκούν 30 έως 40 λεπτά και της αποφέρουν από 200 έως και 1.000 δολάρια ανά συνεδρία. Έτσι κατάφερε να κερδίσει 2 εκατομμύρια δολάρια από τότε που ξεκίνησε την «επιχείρησή» της…

«Κατάφερα να τα πετύχω όλα αυτά δημιουργώντας μία επιχειρηματική στρατηγική, μαθαίνοντας διαφήμιση και μάρκετινγκ» είπε το μοντέλο.

Σύμφωνα με τη «Βασίλισσα του sexting», εκτός από πολλά χρήματα στη δουλειά της κέρδισε και κάποιες δυνατές φιλίες. «Έχω δημιουργήσει πραγματικά μερικές καταπληκτικές και πραγματικές σχέσεις με ανθρώπους μέσω του sexting» είπε.

Η Sweetheart περνάει περίπου πέντε με οκτώ ώρες καθημερινά στο sexting και έχει περίπου 10 τακτικούς πελάτες που τους αποκαλεί τα «αγόρια» της, αν και δεν τους έχει γνωρίσει προσωπικά.

«Είμαστε με κάποιους πιο “δεμένοι” και αυτό είναι αρκετό» τόνισε. Σύμφωνα με την ίδια οι περισσότεροι πελάτες της είναι από τις ΗΠΑ, ηλικίας 30 με 40 ετών. Όμως μπορεί να είναι πολύγλωσση μέσω του sexting και να επικοινωνεί εκτός από τα αγγλικά, στα ισπανικά και στα σουηδικά. Είπε επίσης πως ανταλλάσσει πρόστυχα μηνύματα και με γυναίκες, αλλά με καμία τόσο τακτικά όσο με τους άντρες.