Latest News

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Σοκ στη Premier League: Ποδοσφαιριστής συνελήφθη ως ύποπτος για τρεις βιασμούς

 Κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Premier League συνελήφθη ως ύποπτος για τρεις βιασμούς, έπειτα από καταγγελίες... άλλων δύο γυναικών. 

Ο ποδοσφαιριστής, αφού ανακρίθηκε από τη Μητροπολιτική Αστυνομία, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση έως τον Αύγουστο, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες. 

Ο 29χρονος είναι διακεκριμένος παίκτης της ομάδας του, σύμφωνα με τον Guardian, αλλά δεν έχει δημοσιοποιηθεί το όνομά του για νομικούς λόγους. Ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρας, στο σπίτι του στο βόρειο Λονδίνο, ως ύποπτος για βιασμό που σύμφωνα με την καταγγελία διαπράχθηκε τον προηγούμενο μήνα. Στη συνέχεια θεωρήθηκε ύποπτος για δύο ακόμη βιασμούς, τον Απρίλιο και τον Ιούνιο του 2021. 

«Στις 4 Ιουλίου γυναίκα περίπου 20 ετών έκανε στην αστυνομία καταγγελία για βιασμό. Αναφέρθηκε ότι ο καταγγελλόμενος βιασμός συνέβη τον Ιούνιο του 2022. στις 4 Ιουλίου, ένας 29χρονος συνελήφθη στο Μπαρνέτ, ως ύποπτος για βιασμό και τέθηκε υπό κράτηση», ανακοίνωσε η Σκότλαντ Γιαρντ. 

«Ενώ ήταν ήδη υπό κράτηση, συνελήφθη ως ύποπτος για δύο περιστατικά βιασμού που φέρεται να συνέβησαν τον Απρίλιο και τον Ιούνιο του 2021, σε βάρος άλλης γυναίκας, περίπου 20 ετών. Στη συνέχεια, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση έως τον Αύγουστο. Οι έρευνες για τις συνθήκες συνεχίζονται», ανέφερε ακόμη η ανακοίνωση.