Latest News

Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Θέμης Αδαμαντίδης: Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου - «Υπάρχουν κι άλλα περιστατικά» λέει ο δικηγόρος Βαρβάρας Κίρκη [ΒΙΝΤΕΟ]

 Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο λαϊκός τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης, ο οποίος συνελήφθη ύστερα από την καταγγελία της συντρόφου του... για ξυλοδαρμό.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος της κα Βαρβάρας Κίρκη, καταγγέλλοντας πως του απέσπασε χρηματικό ποσό.

Ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας, Απόστολος Λύτρας, μίλησε στο Mega αναφορικά με την υπόθεση, επιβεβαιώνοντας πως έχει κατατεθεί στις Αρχές βίντεο με το περιστατικό. 

«Ήρθα χθες το βράδυ σε επαφή μαζί της. Ξέρω ότι υπάρχει το συγκεκριμένο βίντεο. Προφανώς, έχει καταγράψει αυτά που έχουν συμβεί, έχει δοθεί στη δικαιοσύνη» είπε, ειδικότερα. 

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα «υπάρχουν και άλλα περιστατικά βίας, δεν είναι το πρώτο» και η εντολέας του έχει «αποδεικτικά στοιχεία και για τα προηγούμενα». 

«Έχω φωτογραφία της που ήταν πολύ χτυπημένη» συμπλήρωσε. 

Ερωτώμενος για το εάν έχει υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, ενημέρωσε πως «όχι, προς το παρόν» και προσέθεσε πως «υπάρχουν σημάδια (σ.σ. πάνω της)».

Σχετικά με τη μήνυση σε βάρος της, είπε πως είναι «ψυδέστατη, δεν του πήρε ποτέ χρήματα» και έκανε λόγο για «αντίποινα». 


Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η γυναίκα τα περιστατικά βίας μεταξύ τους δεν ήταν σπάνια.

« Είμαι σύντροφος του Αδαμαντίδη Θεμιστοκλή και μένουμε μαζί στη Γλυφάδα εδώ και περίπου ένα χρόνο. Στις 1:30 ώρα τις 30 Ιουνίου 2022 βρισκόμασταν και οι δύο στο παιχνίδι ΟΠΑΠ στην Άνω Γλυφάδα στην οδό Γούναρη. Εγώ βρισκόμουν εξωτερικά του καταστήματος μέσα στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας, του ανωτέρω, το οποίο ήταν σταθμευμένο ακριβώς έξω από το κατάστημα.

»Ο ανωτέρω βρισκόταν μέσα στο κατάστημα και έπαιζε τυχερά παιχνίδια. Εγώ για περίπου 2 ώρες ήμουν στο αυτοκίνητο μόνη μου και τα περίμενα.» αναφέρει στην κατάθεσή της η η σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη.

Στη συνέχει η γυναίκα υποστηρίζει ότι εκείνος βγήκε από το κατάστημα με τα τυχερά παιχνίδια αγριεμέννος όταν την είδε να μιλά στο κινητό μέσω messenger.

«Εκείνος μόλις με είδε να μιλάω στο τηλέφωνο, βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Συγκεκριμένα με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλώτσησε, δυνατά στο γοφό μου.

»Ταυτόχρονα με απείλησε με τη φράση «καρ@@@, πουτ@@@, ξεκ@@@, γαμ@@@ με ξεφτιλίζεις, θα σε σκοτώσω». Με κατηγορούσε επίσης ότι φλερτάρω με τον ταξιτζή απέναντι, κάτι το οποίο είναι απόλυτα ψευδές όπως είπε.

Η γυναίκα στην κατάθεσή της επισήμανε ότι ο τραγουδιστής της φέρεται άσχημα συνέχεια λέγοντας πως «ανέκαθεν είχε παθολογική ζήλια προς το πρόσωπο μου» ενώ σύμφωνα με την ίδιατης έχει ασκήσει πολλές φορές στο παρελθόν σωματική βία σε βάρος της.

«Με σπρώχνει συνέχεια με βία, χτυπάει με τα χέρια του με μπουνιές στη μπράτσα μου, με χαστουκίζει και μου πετάει αντικείμενα με συχνότητα κάθε δεύτερη μέρα» λέει χαρακτηριστικά στην κατάθεσή της.

Αναφέρει δε και συγκεκριμένο περιστατικό όπου της πέταξε έναν αναπτήρα μέσα στο στόμα της όταν ήταν στο καμαρίνι του στην Πάτρα, μπροστά σε συνεργάτες του.

«Σχεδόν καθημερινά με εξυβρίζει, με τις φράσεις «καρ@@@, πουτ@@@» και όταν είμαστε μόνοι μας αλλά και δημοσίως μέσα στο μαγαζί που τραγουδάει. Αρκετές φορές στο παρελθόν με έχει κλωτσήσει σε δημόσιο χώρο» είπε η γυνακα.

Πρόσθεσε δε ότι σε τακτά χρονικά διαστήματα την καταγράφει για να ακούει με ποιους μιλάει. «Μου βάζει κρυφά μαγνητοφωνάκια μέσα στο αυτοκίνητο, στην τσάντα μου και στο σπίτι μου για να μάθεις ποιον μιλάω, πράγμα που δεν γνώριζα.

»Αρκετές φορές ανακάλυψα τα μαγνητοφωνάκια και όταν του έδειχνα, το παραδεχόταν ότι με παρακολουθούσε. Μάλιστα πολλές φορές, άκουγε της μαγνητοφωνημένες συνομιλίες τα ξημερώματα όταν εγώ κοιμόμουν.».

Η γυναίκα κατέθεσε ότι ο γνωστός τραγουδιστής είχε ανάλογη συμπεριφορά και σε προηγούμενες συντρόφους του, επικαλούμενη άλλη μήνυση που είχε κατατεθεί εναντίον του στο παρελθόν.

«Δεν γνωρίζω άλλα στοιχεία παρά μόνο ότι έχουν μαζί δύο ανήλικα τέκνα, ότι ζουν πλέον στη Βουλγαρία και ότι το κινητό της τηλέφωνο είναι το (σ.σ αναφέρεται στον τηλεφωνικό αριθμό). Θέλω να σημειωθεί ότι ο ανωτέρω είναι εθισμένος στο τζόγο, στο αλκοόλ και στη χρήση ναρκωτικών ουσιών και κάνει καταχρήσεις κάθε μέρα» πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Θέμης Αδαμαντίδης απάντησε και αυτός με μήνυση μέσω του συνηγόρου του κ. Αλέξη Κούγια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη χθες, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του σύντροφός του, για ξυλοδαρμό.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Αλέξη Κούγια, το οποίο εκπροσωπεί τον τραγουδιστή, αναφέρει ότι πρόκειται για πρώην σύντροφο, που είχε «σκοπό να τον εκβιάσει».