Latest News

Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ''λιώνει'' για τον Στάθη Σχίζα: «Πιστεύω θα κλάψω μόλις τον δω»


«Ο Στάθης με διεκδίκησε και μου αρέσει να βλέπω άντρες που διεκδικούν τις γυναίκες, το εκτίμησα πολύ. Είμαστε μαζί ενάμισι χρόνο», είπε για τον αγαπημένο της που τον περιμένει πώς και πώς να επιστρέψει από... το Survivor.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε δηλώσεις για τον σύντροφό της Στάθη Σχίζα:

«Ο Στάθης είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Είναι από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Επειδή είναι πολύ εσωστρεφής δε μιλά πολύ για τον εαυτό του, δε λέει πράγματα που έχει κάνει και που έχει περάσει», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη γνωριμία τους:

«Τον Στάθη τον γνώριζα πολλά χρόνια, τον γνώρισα από μια κοινή μας φίλη και από την αρχή μου άρεσε. Μετά ήμασταν και οι δυο σε μια άλλη κατάσταση, εγώ παντρεύτηκα, εκείνος είχε μια άλλη σχέση. Αλλά η ζωή τα έφερε έτσι που οι δρόμοι μας ξανασυναντήθηκαν. Ο Στάθης είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον από πριν αλλά επειδή ήμουν σε άλλη κατάσταση δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι. Στην πορεία όμως επειδή με διεκδίκησε και μου αρέσει να βλέπω άντρες που διεκδικούν τις γυναίκες, το εκτίμησα πολύ. Είμαστε μαζί ενάμισι χρόνο».

«Τα παιδιά που έχουν βγει από το παιχνίδι μου λένε ότι τους μίλαγε συνέχεια για μένα. Με συγκινεί αυτό»,

 είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και καταλήγει:

«Εννοείται ότι θέλω να είναι ο νικητής του φετινού Survivor. Θα τον δω από κοντά στον ημιτελικό. Πιστεύω ότι μπορεί και να κλάψω λίγο μόλις τον δω».