Latest News

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Θέμης Αδαμαντίδης: Δικάζεται, σήμερα, στο αυτόφωρο για την καταγγελία ξυλοδαρμού της συντρόφου του Βαρβάρα Κίρκη [ΒΙΝΤΕΟ]

 
Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας θα δικαστεί, σήμερα, ο Θέμης Αδαμαντίδης μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό της... συντρόφου του.

Στον τραγουδιστή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση σε βάρος της συντρόφου.

Κούγιας για Αδαμαντίδης: Είναι η χρυσοτόκος όρνιθα για τις δύο κυρίες

Ο Θέμης Αδαμαντίδης αρνείται τις κατηγορίες και ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας, υποστηρίζει ότι ο τραγουδιστής είναι το θύμα και η σύντροφός του προχώρησε στην μήνυση προκειμένου να τον εκβιάσει.

«Ο Θέμης Αδαμαντίδης και για τις δύο κυρίες είναι χρυσοτόκος όρνιθα. Υπάρχει ένα είδος γυναικών που δεν είναι σαν τις γυναίκες τις περήφανες, που έχουν τη δουλειά και την αξιοπρέπειά τους και επιλέγουν έναν άντρα να είναι ο σύντροφός τους. Ορισμένες από τις γυναίκες αυτές επιλέγουν ανθρώπους με ιδιαίτερες ευαισθησίες, όπως είναι ο κύριος Αδαμαντίδης, με πάρα πολλά χρήματα και νομίζουν ότι μπορούν με αυτό τον τρόπο να γίνουν ταμίες των συγκεκριμένων ανθρώπων», ανέφερε.

Ο Αλέξης Κούγιας διαψεύδει ότι υπάρχει βίντεο στο οποίο καταγράφεται ξυλοδαρμός, όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα, ότι έχει πέσει κατ’ επανάληψη θύμα εκμετάλλευσης. 

«Ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν είναι άνθρωπος να οδηγήσει τη σύντροφό του στα δικαστήρια (…) Ο κ. Αδαμαντίδης είναι άντρας στην κυριολεξία. Ακόμη κι αν έπεσε θύμα κλοπής, όπως έχει πέσει και στο παρελθόν από την συγκεκριμένη κυρία, δεν θα πήγαινε ποτέ στην αστυνομία ή θα ερχόταν στον Αλέξη Κούγια για να κάνει μήνυση. Έχει μάθει να εργάζεται από μικρό παιδί, να δίνει στη ζωή, είναι δοτικός», κατέληξε ο Αλέξης Κούγιας.

Το βίντεο με την βιαιοπραγία του Θέμη Αδαμαντίδη

Εχθές, στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο στο οποίο φαίνεται η σύντροφός του να πέφτει θύμα βιαιοπραγίας. Το βίντεο είναι τραβηγμένο έξω από προποτζίδικο και σε αυτό, εμφανίζεται το ζευγάρι να προχωράει, όταν ξαφνικά, η γυναίκα δέχεται μία κλωτσιά, την ώρα μάλιστα που έχει γυρισμένη την πλάτη της.

Στη συνέχεια ο Θέμης Αδαμαντίδης φαίνεται να την σπρώχνει προς το αυτοκίνητο.

Με αφορμή το βίντεο, ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:

«… ο δικηγόρος της (καταγγέλλουσας) που συνηθίζει να διαρρέει παρανόμως, υλικό δικογραφίας σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους με τους οποίους συνεργάζεται, παρουσίασε ένα βίντεο ενός λεπτού χωρίς να φαίνονται πρόσωπα, το οποίο αποδεικνύει ότι όλα όσα έχει ισχυριστεί η εντολέας του είναι ψέματα, αφού ακόμα και αν είναι ο κύριος Θέμης Αδαμαντίδης αυτός που απεικονίζεται στο βίντεο, δεν υπάρχει ούτε τράβηγμα μαλλιών, ούτε χαστούκι στο πρόσωπο, ούτε καμία κλοτσιά που να χτύπησε την καταγγέλλουσα, ούτε ακούγονται βρισιές και το κυριότερο η καταγγέλλουσα φαίνεται να αποχωρεί από την σκηνή αγέρωχη και σχεδόν απολαμβάνουσα αυτό που συνέβη, εικόνα που δεν ταιριάζει σε δήθεν κακοποιημένη γυναίκα, θύμα ενδοοικογενειακής βίας».

«Με έχει σαπίσει στο ξύλο», λέει η σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη

Η Βαρβάρα Κίρκη, σύντροφος του τραγουδιστή, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφερε πως «τον αγάπησα πολύ τον Θέμη. Έκανα όνειρα και μελλοντικά σχέδια μαζί του, ήθελα να κάνω οικογένεια αλλά δεν άντεξα».

«Με είχε σαπίσει στο ξύλο. Με μια συγγνώμη του γύριζα και πάλι στην αγκαλιά του και μετά ξανά και ξανά τα ίδια. Έχουμε έναν χρόνο σχέση, δεν είμαι πρώην σχέση του και υπέμεινα πολλά, όλο αυτό το διάστημα. Πονάει η ψυχή μου. Προχτές ξεχείλισε το ποτήρι», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, η καταγγέλλουσα αναφέρθηκε στο βίντεο με τον ξυλοδαρμό της και στο πλαίσιο αυτό εκτίμησε πως «θα δικαιωθεί».

«Υπάρχει βίντεο που με χτυπάει και θα δικαιωθώ. Είναι όλα αλήθεια, όσα έχω καταθέσει στην αστυνομία. Υπάρχουν μάρτυρες και βίντεο. Θέλω να ευχαριστήσω τον διοικητή του Α.Τ. Αλίμου που από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό μου και μετά τη μήνυση που κατέθεσα, συνελήφθη ο Θέμης. Πονάει η ψυχή μου, ειλικρινά», είπε.