Latest News

Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Θέμης Αδαμαντίδης: Βίντεο επιβεβαιώνει την καταγγελία για κακοποίηση της πρώην συντρόφου του

 Βίντεο ντοκουμέντο επιβεβαιώνει την καταγγελία της πρώην συντρόφου του Θέμη Αδαμαντίδη για τον ξυλοδαρμό της έξω από πρακτορείο... του ΟΠΑΠ.

Το βίντεο  δείχνει το ζευγάρι να προχωρά και τον άνδρα να κλωτσά τη γυναίκα ενώ του έχει γυρισμένη την πλάτη.

Παρά το γεγονός ότι τα πρόσωπα δεν φαίνονται, η ιστοσελίδα αναφέρει πως πρόκειται για τον τραγουδιστή και την πρώην σύντροφό του Βαρβάρα Κίρκη.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη, στις 30 Ιουνίου, μετά την καταγγελία της συντρόφου του για σωματική και λεκτική βία σε βάρος της.

«Με είχε σαπίσει στο ξύλο. Με μια συγγνώμη του γύριζα και πάλι στην αγκαλιά του και μετά ξανά και ξανά τα ίδια. Έχουμε έναν χρόνο σχέση, δεν είμαι πρώην σχέση του και υπέμεινα πολλά, όλο αυτό το διάστημα».

»Πονάει η ψυχή μου… Προχτές ξεχείλισε το ποτήρι… Υπάρχει βίντεο που με χτυπάει και θα δικαιωθώ. Είναι όλα αλήθεια, όσα έχω καταθέσει στην αστυνομία. Υπάρχουν μάρτυρες και βίντεο. Θέλω να ευχαριστήσω τον διοικητή του Α.Τ. Αλίμου που από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό μου και μετά τη μήνυση που κατέθεσα, συνελήφθη ο Θέμης. Πονάει η ψυχή μου, ειλικρινά», συνέχισε.

«Είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα»

«Ο Θέμης είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα. Και εγώ που είμαι μητέρα των παιδιών του, έχω βιώσει τα περιστατικά και μπροστά στα ανήλικα παιδιά μας», ανέφερε η πρώην σύζυγός του Αναστασία Στεφάνοβα, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Όπως ανέφερε, η μητέρα των δύο του παιδιών είχε προσφύγει στις Αρχές όταν είχαν συμβεί τα εν λόγω περιστατικά.

«Με χτύπαγε, έφευγε από το σπίτι, εγώ καλούσα την αστυνομία, έκλαιγαν τα παιδιά», περιέγραψε.

Ο λόγος που δεν προχώρησε το θέμα στα δικαστήρια, όπως είπε, ήταν εξαιτίας του κορωνοϊού, καθώς και η ίδια αναγκάστηκε να πάρει τα παιδιά τους και να πάει στη Βουλγαρία όπου και μένει τον τελευταίο ένα χρόνο.

Η Αναστασία Στεφάνοβα έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον τραγουδιστή για τα οποία, όπως είπε, ο Θέμης Αδαμαντίδης αδιαφορεί πλήρως και δεν στέλνει χρήματα.

«Με έχει βρίσει, έχει βρίσει και τα παιδιά, μπήκε το παιδί στη μέση που είναι 12 χρονών» είπε η ίδια.

Κούγιας: Δεν υπάρχει κανένα βίντεο ξυλοδαρμού

Ο συνήγορος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας, στη δική του τοποθέτηση, ανέφερε πως ο τραγουδιστής πλήρωνε για τα παιδιά του μέχρι την ημέρα που η μητέρα τους τα πήρε και έφυγε στη Βουλγαρία.

«Η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη τον εκβίαζε πως θα πάρει τα παιδιά και θα φύγει στο εξωτερικό, όπως και έκανε», σημείωσε ο δικηγόρος και δήλωσε χαρακτηριστικά «κρατήστε μικρό καλάθι για ο,τιδήποτε λέγεται από τις συντρόφους του Θέμη Αδαμαντίδη».

Ο κ. Κούγιας τόνισε πως ο εντολέας του δεν έχει πειράξει άνθρωπο και ας έχει τα «πάθη» του και επισήμανε πως η νυν σύντροφός του δεν είχε καταγγείλει προηγουμένως ποτέ περιστατικό βίας.

«Δεν υπάρχει στη δικογραφία κανένα βίντεο ξυλοδαρμού της συντρόφου του» ανέφερε.