Latest News

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Mπάχαλο με το "Pic Nic Festival" του ΟΠΑΝ στον Πειραιά - Στο παρά πέντε μεταφέρθηκε...αλλού!

Απίστευτο μπάχαλο με το "Pic Nic Festival" του ΟΠΑΝ στον Δήμο  Πειραιά, καθώς στο παρά πέντε στην κυριολεξία το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μεταφέρθηκε σε...
άλλο χώρο!

Το αλαλούμ με το "Pic Nic Festival" αποκάλυψε ο ίδιος ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο οποίος προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για την προχειρότητα και τα λάθη  των διοργανωτών του φεστιβάλ, επιρρίπτοντας  ευθύνες σε... δημότες που διαμένουν πέριξ από το Βεάκειο.

Το πρωτοεμφανιζόμεν 'Pic Nic Festival" διοργανώνεται για πρώτη φορά από τον ΟΠΑΝ και χρηματοδοτήθηκε με έκτακτη επιχορήγηση 100.000 ευρώ από το Δήμο Πειραιά. Το πρόγραμμα εκδηλώσεων περιλαμβάνει 7 παραστάσεις Καραγκιόζη,  τρία θεατρικά, ένα stand up comedy, μια παιδική συναυλία και τρεις συναυλίες με τους Στέφανο Κορκολή, Σταμάτη Κραουνάκη και Μιχάλη Τζουγανάκη. 

Από τον ΟΠΑΝ προγραμματίζονταν αρχικώς να διεξαχθεί  από σήμερα στο άλσος του Βεακείου Θεάτρο, αλλά ξαφνικά ανακοινώθηκε χθες -παραμονή της επίσημης έναρξης του φεστιβάλ- πως θα μεταφερθεί στο Δημοτικό πάρκο «Αγνάντι»  στην Καστέλλα.

"Κάποιες μεμονωμένες περιπτώσεις κατοίκων έβαλαν το ατομικό τους συμφέρον πάνω από το γενικό καλό και παρά τις προσωπικές μου διαβεβαιώσεις για την τήρηση του ωραρίου κοινής ησυχίας, αλλά και για το ότι θα ήταν μόνο για το φετινό καλοκαίρι, προχώρησαν πέρα από κάθε λογική σε σειρά καταγγελιών" υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης,  ο οποίος συμπλήρωσε  ότι το  «Pic Nic»  δεν αναβάλλεται αλλά μεταφέρεται στο Δημοτικό πάρκο «Aγνάντι» πάνω από την παραλία Βοτσαλάκια.


Εντύπωση προκαλεί, πάντως, ότι ο Δήμαρχος παίρνει πάνω του το απίστευτο μπάχαλο με το "Pic Nic Festival 2020", καθώς στην σχετική ανακοίνωση δεν υπάρχουν δηλώσεις, όπως συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις και από τον πρόεδρο του ΟΠΑΝ, ο οποίος ίσως είναι και πλέον αρμόδιος να εξηγήσει τι πήγε στραβά και μεταφέρθηκε αλλού μία μέρα πριν κάνει πρεμιέρα το φεστιβάλ...

Για την ιστορία, οι εκδηλώσεις ξεκινούν σήμερα Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 και θα ολοκληρωθούν στις 25 Σεπτεμβρίου 2020.

@ Μιλάμε αλλού για άλλου και με το "Pic Nic Festival 2020"...