Latest News

Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Πότε θα τελειώσουν τα έργα του τραμ στον Πειραιά; Ακόμα και σήμερα ουδείς μπορεί να δώσει απάντηση


Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, ακόμα και σήμερα κανείς δεν γνωρίζει πότε θα ολοκληρωθούν τα έργα του τραμ...στον Πειραιά.
Η εταιρεία Αττικό Μετρό, αλλά και η κατασκευάστρια εταιρεία αποφεύγουν να δώσουν απάντηση για την ολοκλήρωση των έργων της επέκτασης του τραμ που ήδη έχει καθυστέρηση τουλάχιστον δύο ετών. 
Αυτό τουλάχιστον προέκυψε από την πρόσφατη ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Κώστας Κατσαφάδος στη Βουλή. «Η μεγάλη καθυστέρηση που συντελείται στην ολοκλήρωση των έργων έχει επιφέρει ιδιαίτερα δυσμενείς επιπτώσεις στην εύρυθμη λειτουργία της πόλης, όχι μόνο κυκλοφοριακές, αλλά και εμπορικές, οικονομικές, περιβαλλοντικές και πολιτιστικές», αναφέρει στην τελευταία του επερώτηση  ο βουλευτής Ν.Δ. Α΄ Πειραιώς και Νήσων Κώστας Κατσαφάδος. 
«Κι ενώ το τραμ έπρεπε να είχε παραδοθεί αρχικά από τον Φεβρουάριο 2015, τελικώς, με ανακοίνωση της εταιρείας, παρατάθηκε για έναν χρόνο, δηλαδή τον Φεβρουάριο 2016, όμως βρισκόμαστε στον Ιούλιο και δεν φαίνεται να έχουμε άμεσα κάποιο νεότερο για την παράδοση του έργου στους κατοίκους». 
Μάλιστα, ο βουλευτής δηλώνει ότι δεν έχει δεν λάβει καμία απάντηση από το υπουργείο σχετικά με το πότε τελικά πρόκειται να ολοκληρωθούν τα έργα του, γεγονός που γεννά πολλά ερωτήματα.

@ Καλά δεν υπάρχει κανένα χρονοδιάγραμμα για την επέκταση του Τραμ στον Πειραιά;