Latest News

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Γαρμπή-Σχοινά: Ποιους «βλέπει» η αστυνομία πίσω από τη ληστεία - Άλλα έξι «χτυπήματα» στα βόρεια προάστια!


Συμμορία επαγγελματιών έχει σκορπίσει τον τρόμο στους ιδιοκτήτες πολυτελών κατοικιών, καθώς...
μέσα σε διάστημα μερικών εβδομάδων έχουν πραγματοποιήσει έξι ληστείες, ανάμεσα τους και αυτή στο διάσημο ζευγάρι Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς.


Ιδιαίτερα η άγρια ληστεία που υπέστη το διάσημο ζευγάρι των τραγουδιστών προκάλεσε αίσθηση, καθώς η Καίτη Γαρμπή μαζί με τον σύζυγο της, Διονύση Σχοινά, κρατήθηκαν όμηροι, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι από τους τέσσερις οπλοφόρους, οι οποίοι μάλιστα έδειξαν να γνωρίζουν άριστα, όχι μόνο τα κατατόπια, αλλά και το γεγονός πως το γνωστό ζευγάρι είχε στο σπίτι του χρηματοκιβώτιο με χρηματικό ποσό και κοσμήματα.
Μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων, η συγκεκριμένη συμμορία των τεσσάρων οπλοφόρων, έχει “χτυπήσει” τα σπίτια ενός εφοπλιστή και τεσσάρων επιχειρηματιών, όλοι κάτοικοι των Βορείων Προαστίων.
Μάλιστα, στην περίπτωση του εφοπλιστή, ο οποίος την ημέρα της ληστείας έλειπε στο εξωτερικό, οι κακοποιοί κατάφεραν να απενεργοποιήσουν τα συστήματα ασφαλείας και να εισβάλουν ένοπλοι στο εσωτερικό της πολυτελούς κατοικίας και να ακινητοποιήσουν την οικιακή βοηθό.
Οι δράστες είχαν αρπάξει χρηματικό ποσό και κοσμήματα, ενώ κατά την διαφυγή τους πήραν μαζί τους το καταγραφικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, προκειμένου να μην είναι δυνατή η καταγραφή των κινήσεων τους, παρά το γεγονός πως φορούσαν κουκούλες.
Το ίδιο έκαναν, όσον αφορά στην αφαίρεση του καταγραφικού από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και στις άλλες τέσσερις μονοκατοικίες, στις οποίες εισέβαλαν σε Χαλάνδρι και Κηφισιά και συγκεκριμένα στην οδό Κόδρου (Χαλάνδρι) και στις οδούς Μενεξέδων και Ρόδων (Κηφισιά) αλλά και σε σπίτι στη Νέα Ερυθραία.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει η εφημερίδα Real News ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής είναι να πρόκειται για οργανωμένη σπείρα Γεωργιανών μαφιόζων, οι οποίοι θεωρούνται εξπέρ στο συγκεκριμένο τομέα του οργανωμένου εγκλήματος, καθώς δρουν ως οργανωμένη ομάδα στα πρότυπα της “Κόζα Νόστρα” με ιεραρχία και εντολές.