Latest News

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Υποψήφιοι πρόεδροι από τα Lidl! Αυτά είναι τα ονόματα που ακούγονται για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Η ονοματολογία με υποψήφιους από Lidl για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δίνει και παίρνει στα...

πολιτικο-δημοσιογραφικά γραφεία. 

Οι πληροφορίες που φυσικά δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αναφέρουν ότι «παίζουν» ως επικρατέστερα, τα ονόματα των Δημήτρη Αβραμόπουλου, Τάσου Γιαννίτση και Σταύρου Δήμα.

Το πρωί της Παρασκευής επικράτησε έντονη φημολογία ότι η πρόταση Μητσοτάκη για ΠτΔ θα είναι ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος κάτι που, πάντως, διαψεύδονταν αρμοδίως.
Σύμφωνα με αρκετές πηγές στην πεντάδα των ονομάτων «έπαιζε» και το όνομα του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, ενώ φέρεται να έχει απορριφθεί εκείνο του επίσης πρώην υπηρεσιακού πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμμένου, ο οποίος είναι υπουργός Επικρατείας της ΝΔ.
Από γυναίκες αναφέρονται τα ονόματα της επικεφαλής του ΣτΕ Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, της πρώην προέδρου του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, Μαρίας Δαμανάκη και της πανεπιστημιακού Μαρίας Ευθυμίου, αδελφής του στελέχους του ΚΙΝΑΛ Πέτρου Ευθυμίου αν και τα δύο τελευταία φέρεται να έχουν εξασθενήσει ως πιθανότητα.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ παίζουν ακόμη τα ονόματα του Νίκου Αλιβιζάτο και η έκπληξη που ακούει στο όνομα του ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη, πρώην υπουργού Αμυνας επί ΣΥΡΙΖΑ.