Latest News

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη από το κοινό και πέθανε επί σκηνής!

Ο Αμερικανός τραγουδιστής και συνθέτης της φολκ μουσικής Ντέιβιντ Όλνεϊ πέθανε επί σκηνής, κατά τη διάρκεια εμφάνισης...
στη Φλόριντα.  

Οι μουσικοί Έιμι Ρίγκμπι και Σκοτ Μίλερ, που εμφανίζονταν με τον Όλνεϊ, δήλωσαν ότι ο 71χρονος απολογήθηκε στο κοινό προτού κλείσει τα μάτια του, έχοντας υποστεί καρδιακή ανακοπή.   Δημιουργός του συγκροτήματος X-Rays, που κυκλοφόρησαν δύο άλμπουμ, στη συνέχεια ακολούθησε σόλο καριέρα και έβγαλε 20 δίσκους. 

Το τραγούδι του «Deeper Well» είχε συμπεριληφθεί στον δίσκο της Εμιλου Χάρις «Wrecking Ball», που είχε κερδίσει βραβείο Grammy το 1995. 

  Σε μία ανάρτησή του, ο Σκοτ Μίλερ περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές του Όλνεϊ. «Ο Ντέιβιντ έπαιζε ένα τραγούδι όταν σταμάτησε και είπε «ζητώ συγγνώμη» και ακούμπησε το σαγόνι του στο στήθος του. Δεν του έπεσε η κιθάρα, ούτε έπεσε από το σκαμπό του», έγραψε ο μουσικός. 

«Τον κατεβάσαμε και κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τον επαναφέρουμε μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο. Ο κόσμος έχασε έναν καλό χθες το βράδυ», ανέφερε ακόμη μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.