Latest News

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Μέγκαν και Χάρι θα μιλήσουν με την Ελισάβετ για να βρουν λύση

Κρίσιμη για το μέλλον της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι θεωρείται η σημερινή μέρα, καθώς ξεκινούν οι συνομιλίες με τη βασίλισσα Ελισάβετ για το θέμα της αποχώρησής τους, που προκάλεσε κρίση στο Παλάτι.   

Η Βασίλισσα θα συναντήσει ανώτερους βασιλείς στο Σάντριγχαμ για να συζητήσουν τους μελλοντικούς ρόλους του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσσεξ. Ο Πρίγκιπας Χάρι, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο Κάρολος θα παρευρεθούν στη συνάντηση, ενώ η Μέγκαν Markl αναμένεται να συμμετάσχει στη συζήτηση τηλεφωνικά από τον Καναδά. Ο πρίγκηπας Κάρολος επέστρεψε από το Ομάν για τις συνομιλίες μετά από την συμμετοχή του στην κηδεία του σουλτάνου Qaboos bin Said Al Said.    

Ελπίζεται ότι οι συνομιλίες θα αποτελέσουν ένα επόμενο βήμα στο δρόμο για τον ορισμό της νέας σχέσης του ζευγαριού με τη βασιλική οικογένεια, σύμφωνα με την επιθυμία της Βασίλισσας να βρει λύση μέσα σε λίγες μέρες.   

Η συνάντηση της Δευτέρας στο κτήμα της Βασίλισσας στο Νόρφολκ, που περιγράφεται ως «σύνοδος Σάντριγχαμ», θα είναι η πρώτη φορά που η μονάρχης θα έρθει αντιμέτωπη με τον πρίγκιπα Χάρι, μετά την θυελλώδη ανακοίνωση. Η βασίλισσα, ο πρίγκιπας Κάρολος, ο Γουίλιαμ και ο Χάρι αναμένεται να αναθεωρήσουν μια σειρά δυνατοτήτων για την πορεία της σχέσης αυτής, λαμβάνοντας υπόψη τα σχέδια που το ζευγάρι ανακοίνωσε.     
Τα χρήματα είναι ένα μεγάλο ζήτημα και αναμένεται να μονοπωλήσει τη σημερινή συνάντηση ενώ θα ορίσει το πόσο μεγάλο θα είναι τελικά το «διαζύγιο» του ζευγαριού από το Μπάκιγχαμ.     

Δημοσιεύματα εφημερίδων εκτιμούν ότι το ζευγάρι θα μπορούσε να δώσει μια τηλεοπτική συνέντευξη εάν δεν ικανοποιηθεί με το αποτέλεσμα των συζητήσεων. Ο ραδιοτηλεοπτικός παραγωγός και  φίλος του ζευγαριού, ο Τόμ Μπράντμπι - ο οποίος έκανε ένα ντοκιμαντέρ μαζί τους το περασμένο έτος - έγραψε στους Sunday Times: «Έχω κάποια ιδέα για το τι θα μπορούσε να προβληθεί σε μια συνέντευξη και Δεν νομίζω ότι θα ήταν όμορφο».