Latest News

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Μεθυσμένοι τουρίστες έκαναν σεξ σε παραλία και βρέθηκαν στο κρατητήριο! (ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΑ)

Το ζευγάρι άρχισε να αγκαλιάζεται και να φιλιέται και σχεδόν αμέσως άρχισαν να κάνουν παθιασμένο σεξ επάνω στην άμμο...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διακοπές στην Πατάγια της Ταϊλάνδης πήγε για να γιορτάσει την πρωτοχρονιά, ένα ζευγάρι Ρώσων τουριστών ηλικίας 26 και 19 ετών.
 Το βράδι της αλλαγής του χρόνου το ζευγάρι πήγε στην παραλία να το γιορτάσει. Ήταν εφοδιασμένο με βότκες και μπύρες, τις οποίες έπιναν σαν νεράκι.

Ύστερα από ώρα το ζευγάρι άρχισε να αγκαλιάζεται και να φιλιέται και σχεδόν αμέσως άρχισαν να κάνουν παθιασμένο σεξ επάνω στην άμμο.
Η παραλία όμως είχε κόσμο και έκπληκτος κάποιος από τους περαστικούς σήκωσε το τηλέφωνο του και άρχισε να καταγράφει το ζευγάρι.

Ο άνδρας ανέβασε το βίντεο στο ίντερνετ και σε λίγα λεπτά είχε γίνει viral. Το βίντεο όμως έπεσε και στην αντίληψη της αστυνομίας της Πατάγια, η οποία κατάφερε να αναγνωρίσει τα πρόσωπα των δυο εραστών. Μάλιστα τη διαδρομή τους από την παραλία προς το ξενοδοχείο κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του δρόμου και έτσι οι αστυνομικοί δεν δυσκολεύτηκαν να εντοπίσουν το ζευγάρι το οποίο και συνέλαβαν.
Οι κατηγορίες ήταν βαριές. Από προσβολή της δημόσιας αιδούς μέχρι δυσφήμηση της πόλης. Μάλιστα κλήθηκαν και τα τοπικά συνεργεία τηλεόρασης για να δείξουν τη «μεγάλη επιτυχία» της αστυνομίας που συνέλαβε ένα ζευγάρι που έκανε σεξ.
Στις κάμερες οι εραστές εμφανίσθηκαν με χειρουργικές μάσκες για να κρύψουν τα πρόσωπα τους ενώ με τα χέρια τους ενωμένα έκαναν την τοπική χειρονομία της συγχώρεσης. Σε όλη την «παρουσίαση» τους δε σταμάτησαν να ζητούν έντρομοι, συγνώμη.
Το ζευγάρι κινδύνευε να φυλακιστεί αλλά τελικά οι αρχές τους έστειλαν πίσω στη Ρωσία, αφού πλήρωσαν βαρύ χρηματικό πρόστιμο.