Latest News

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Μπαρτσελόνα: «Γ@μ@σ@@ και φύγε!» - Την αποπομπή Βαλβέρδε ζητούν οι οπαδοί μετά το νέο αποκλεισμό

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ξανά ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά την ήττα και τον αποκλεισμό από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο ισπανικό Σούπερ Καπ, με οπαδούς της ομάδας του να ζητούν ...
την απομάκρυνσή του.
Ο Βάσκος τεχνικός αποδοκιμάστηκε τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους «ροχιμπλάνκος», με κάποιους να τον βρίζουν κιόλας κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο.
«Γ@μ@σ@@ και φύγε!», φώναζαν στον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, για τον οποίο έχει γίνει χαμός και στα social media.
Fans screaming “F*ck Valverde” and “Valverde out” as the team bus arrives back to the hotel
115 people are talking about this
Παράλληλα, το hastag «ValverdeOut» (Βαλβέρδε έξω) επανήλθε στα κορυφαία της Ισπανίας, με πολλούς φίλους των μπλαουγκράνα να τον… τρολάρουν στο twitter.
Απολογήθηκε το «μυρμήγκι»
«Όπως και στην ήττα από τη Λεβάντε, έτσι και στο σημερινό παιχνίδι δεν ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μας. Με βάση τις ευκαιρίες θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει, όμως, σε αυτά τα δυο τελευταία παιχνίδια δεν δείχνουμε το καλό μας πρόσωπο που είχαμε εμφανίσει στα προηγούμενα παιχνίδια. Υπάρχει πολλή πίεση στην ομάδα και θα πρέπει να ανταποκριθούμε», είπε ο Βαλβέρδε που σε ερώτηση για τις αποδοκιμασίες του κόσμου απάντησε «Ο κόσμος πάντα έχει δίκιο και μπορεί να ζητάει αυτά που θέλει για την ομάδα του».
Παρόλα αυτά, στη Μπαρτσελόνα ήδη γίνεται... κουβέντα για τη διάδοχη κατάσταση σε περίπτωση που αποχωρήσει το «μυρμήγκι», όπως είναι το ψευδώνυμοα του Βαλβέρδε.
Τον στηρίζουν οι παίχτες
Από την πλευρά τους πάντως οι παίκτες της Μπαρτσελόνα δείχνουν να στηρίζουν τον Ερνέστο Βαλβέρδε, με τους Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες να αναφέρονται στο ματς και να υποστηρίζουν πως η ευθύνη για τον αποκλεισμό δεν πρέπει να πέσει στον Τσινγκούρι.
«Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Μετά από καιρό, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και κυριαρχήσαμε, με εξαίρεση τα δέκα τελευταία λεπτά όπου κάναμε λάθη που δεν μπορούν να γίνονται. Είχαμε το παιχνίδι υπό τον έλεγχό μας και έπρεπε να το καθαρίσουμε. Είναι κρίμα γιατί ήμασταν ανώτεροι για 80 λεπτά. Δεν μπορούμε να πούμε αν ήταν δίκαιος ή άδικος ο αποκλεισμός. Νικάει όποιος πετύχει τα περισσότερα γκολ. Ήμασταν καλύτεροι αλλά κάναμε παιδικά λάθη και δεχτήκαμε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά», τόνισε ο Μέσι, για να προσθέσει «Έχουμε εμπιστοσύνη στον Βαλβέρδε. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να βελτιωνόμαστε».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Λουίς Σουάρες, που υπογράμμισε: «Το θέμα του προπονητή δεν είναι δικό μας αλλά της διοίκησης, όμως ο προπονητής δεν έχει ευθύνη. Ήταν δικά μας τα λάθη σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Σε τέτοια ματς, αν κάνεις λάθη τα πληρώνεις. Πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να τα διορθώνουμε για να μην επαναλαμβάνονται».