Latest News

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

Αναζητούσαν τρεις εβδομάδες 14χρονο και βρέθηκε σφηνωμένος σε καμινάδα!

Τον αναζητούσαν για τρεις εβδομάδες και ο νους τους δεν πήγαινε στο κακό...

Ήλπιζαν ότι θα επρόκειτο για μια... εφηβική επανάσταση, ωστόσο, η πραγματικότητα ήταν διαφορετική και ζοφερή. Ο λόγος για έναν 14χρονο τον οποίο αναζητούσαν σε... γη και ουρανό στο Οχάιο των ΗΠΑ επί τρεις εβδομάδες και τελικά εντοπίστηκε νεκρός.
Ο νεαρός μαθητής έφυγε από το σπίτι για να πάει στο σχολείο του κι έκτοτε αγνοείτο.
«Αυτό δεν είναι το αποτέλεσμα που θα ήθελε κανείς» δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Πορτ Κλίντον, Ρόμπερτ Χίκμαν. Ο 14χρονος Χάρλεϊ Ντίλι είχε θεαθεί για τελευταία φορά στις 20 Δεκεμβρίου στο Πορτ Κλίντον την ώρα που πήγαινε στο σχολείο. Από εκείνη την στιγμή σήμανε συναγερμός και πάνω από 75 αστυνομικοί εντάχθηκαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του, με ελικόπτερα, εκπαιδευμένα σκυλιά και ομάδες έρευνας και διάσωσης, σύμφωνα με το CNN.
Δυστυχώς, το πτώμα του άτυχου αγοριού βρέθηκε σφηνωμένο μέσα σε μια καμινάδα. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της έρευνας, οι Αρχές αποφάσισαν να ερευνήσουν ένα σπίτι που ήταν υπό ανακαίνιση απέναντι από το σπίτι του 14χρονου. «Φαίνεται ότι ο Χάρλεϊ ανέβηκε στην οροφή και μπήκε στην καμινάδα. Μόλις βρέθηκε στην καμινάδα, το μπουφάν και τα γυαλιά του έπεσαν στον δεύτερο όροφο του κτηρίου, με το αγόρι να παγιδεύεται στην δομή», πρόσθεσε σε συνέντευξη Τύπου ο επικεφαλής των ερευνών.
Δεν ήταν ξεκάθαρο, πάντως, γιατί μπορεί το παιδί να προσπάθησε να μπει στο συγκεκριμένο σπίτι από την καμινάδα.