Latest News

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Απίστευτο: 10χρονο αγόρι ισχυρίζεται ότι κατέστησε έγκυο 13χρονη (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρει η αποκάλυψη μιας πολύ παράξενης υπόθεσης, με πρωταγωνιστές δύο ανήλικα παιδιά, ένα 10χρονο αγόρι και ένα 13χρονο κορίτσι. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η υπόθεση «έσκασε» όταν έγινε γνωστό ότι το κορίτσι είχε μείνει έγκυος. Τότε ο πιτσιρικάς είχε δηλώσει ότι αυτός ήταν ο... υπαίτιος και ότι έκανε σεξ με τη 13χρονη.
Τα πράγματα πήραν, ωστόσο, ανατρεπτική πορεία όταν τηλεοπτικός σταθμός της Ρωσίας, με τη συναίνεση των γονιών τους, αποκάλυψε τα πρόσωπα των δύο παιδιών, του 10χρονου Ιβάν και της 13χρονης Ντάρια.

Tα δύο παιδιά, εμφανώς τρακαρισμένα από την απότομη δημοσιότητα, περιέγραψαν πώς ο Ιβάν πρότεινε στην Ντάρια να κάνουν σεξ και πώς εκείνη δέχθηκε, καθώς, όπως είπε «δεν με πείραζε».
Ωστόσο, η υπόθεση φαίνεται ότι περιέχει πολλά σκοτεινά σημεία, καθώς ειδικός ουρολόγος που εξέτασε τον 10χρονο απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να είναι εκείνος ο πατέρας του παιδιού της Ντάρια.
«Δεν έχει ακόμα σπερματικά κύτταρα, είναι παιδί», είπε ο ειδικός, προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχει καν τεστοστερόνη και τα σεξουαλικά του όργανα είναι ακόμα παιδικά, δεν έχει μπει στην εφηβεία. Οπότε έχουμε πολλά ερωτήματα».
Το μυστήριο βαθαίνει ακόμα περισσότερο, λόγω της δήλωσης ενός κλινικού ψυχολόγου που εξέτασε την Ντάρια και δήλωσε ότι όταν τη ρώτησε αν έχει κάνει σεξ με άλλον άνδρα, η ίδια απάντησε κατηγορηματικά «όχι».
Τα δύο παιδιά δηλώνουν ότι γνωρίστηκαν πριν από ένα χρόνο και ότι είναι ερωτευμένα μεταξύ τους, ενώ η Ντάρια δήλωσε ότι μετά την ερωτική επαφή και οι δύο κρύφτηκαν κάτω από τις κουβέρτες από ντροπή.
Από την πλευρά του, ο Ιβάν απέκλεισε το ενδεχόμενο η Ντάρια να είχε πάει με άλλο άνδρα και ότι ο ίδιος είναι ο πατέρας. Πλέον μόνο το τεστ DNA θα δώσει οριστικές απαντήσεις, αλλά ακόμα δεν μπορεί να γίνει. Daily Mail