Latest News

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Πόσο κόστισε η συναυλία για το άναμμα του δέντρου - Ποια η διαφορά Πειραιά και Περιστέρι (ΕΓΓΡΑΦΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Η συναυλία στο Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Δήμο Πειραιά κόστισε...
8.060 ευρώ!

Ειδικότερα, η συνολική τιμή μεταξύ Προέδρου του ΟΠΑΝ και εκπροσώπου ιδιωτικής εταιρείας  με την επωνυμία «VPA SOUND  ΙΚΕ- ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ», που εδρεύει στα Κουφάλια- Θεσσαλονίκης (!), συμφωνήθηκε στο ποσό των 8.060,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., όπως αναγράφεται στην απόφαση του ΟΠΑΝ στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ.



Στην απόφαση σημειώνεται μεταξύ άλλων:

"Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του, με τίτλο «ΜΑΓΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ 2019» και με αφορμή το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, σύμφωνα α) με την υπ’ αρ. πρωτ: 2.649/29-11-2019 Πρόσκληση Ενδιαφέροντος του Ο.Π.Α.Ν., β)  την έγκριση του Δ.Σ. του Ο.Π.Α.Ν. με την υπ’ αρ 132/03-12-2019 απόφασης του,  γ) την  με αρ. πρωτ:. 2.649/29-11-2019 πρόσφορα – πρόταση της δεύτερης συμβαλλόμενης,  αναθέτει στην δεύτερη συμβαλλόμενη, όπως εκπροσωπείται την διοργάνωση συναυλίας  με τίτλο «CHRISTMAS STREET PARTY» με τους Κώστα Μπίγαλη, Ράνια Κωστάκη, και Rec που θα πραγματοποιηθεί  επί της οδού 2ας Μεραρχίας στην Τρούμπα,στον Πειραιά την  Πέμπτη   05  Δεκεμβρίου 2019  και ώρα 21:00 το βράδυ".  
Δηλαδή, ο ΟΠΑΝ του Δήμου Πειραιά πλήρωσε 8.060 ευρώ για μια συναυλία στους δρόμους με τα μαγαζιά στην Τρούμπα, με αφορμή το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο προαύλιο του Δημοτικού Θεάτρου, όπου συγκεντρώθηκαν περί τα 400 με 500 άτομα (στελέχη της Δημοτικής Αρχής, υπάλληλοι του Δήμου, παιδική χορωδία, φιλαρμονική κα) 
Η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε μαγική από το Δήμο Πειραιά...

 Για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης δείτε τι έγινε στην ανάλογη εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Δήμο Περιστερίου, όπου συγκεντρώθηκαν περί 20.000 άτομα ενώ ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός προσέφερε την αμοιβή του για τη δημιουργία παιδικής χαράς για άτομα με αναπηρία στο Άλσος Περιστερίου!



20.000 άναμμα του δέντρου στο Περιστέρι

Το Περιστέρι άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του στην πλατεία Δημαρχείου, σε μια εκδήλωση την οποία παρακολούθησε πολύς κόσμος.
Ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γιώργος Τσαλίκης υποδέχθηκαν τον γνωστό τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος ερμήνευσε επιτυχίες του ενώπιον περίπου 20.000 πολιτών που βρέθηκαν στην πλατεία. Στην εκδήλωση έδωσαν το«παρών» η Φαίη Σκορδά, η Ναταλία Γερμανού, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ο Λάκης Λαζόπουλος και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες οι οποίοι παρουσίαζαν εναλλάξ την εκδήλωση μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη. 
Να σημειωθεί ότι η αμοιβή του Κωνσταντίνου Αργυρού από τη συγκεκριμένη συναυλία θα δοθεί για τη δημιουργία παιδικής χαράς για άτομα με αναπηρία στο Άλσος Περιστερίου.
Δείτε το βίντεο από την τελετή στο Περιστέρι:



@ Ποιος να συγκριθεί μαζί σου...