Latest News

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Η λησταρχίνα των «Ροζ Πανθήρων» αποκαλύπτει πώς απέδρασε από τον Κορυδαλλό και γνώρισε την κόρη του Τσοχατζόπουλου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εντυπωσιακή Όλια Τσίρκοβιτς υπήρξε μια από τις καλύτερες μπασκετμπολίστριες στην Ευρώπη, διεθνής με τα χρώματα της...
τότε Γιουγκοσλαβίας, η ομάδα της ήταν πρωταθλήτρια Ευρώπης, μάγεψε και τα ελληνικά παρκέ παίζοντας στο Παγκράτι και τον Παναθηναϊκό για να βρεθεί, τελικά, μπλεγμένη στα πλοκάμια της παρανομίας με μια από τις πιο διαβόητες συμμορίες κλοπής κοσμημάτων, τους «Ροζ Πάνθηρες».


Ο Αντώνης Σρόιτερ, για την εκπομπή ΑΥΤΟΨΙΑ, ταξίδεψε μέχρι το Βελιγράδι για να τη συναντήσει αφού της έχει απαγορευθεί η είσοδος στην Ελλάδα και η Ολια ξετύλιξε το μυθιστορηματικό κουβάρι της ζωής της, της νόμιμης και της παράνομης.
Όπως είπε, ο Σέρβος άντρας της έκανε τις παρανομίες του πίσω στην πατρίδα τους και μοίραζε τα λεφτά, γεγονός που την εντυπωσίασε.
Έχοντας χωρίσει από τον πατέρα του παιδιού της θα ερωτευτεί ένα μέλος της συμμορίας και θα ακολουθήσει σε ένα «χτύπημα» στην Ελλάδα. Ένας ξεχασμένος λοστός κάτω από το κάθισμα και ένας έλεγχος από τους αστυνομικούς θα την οδηγήσει στην πρώτη της καταδίκη. 6 χρόνια ποινή φυλάκισης.
Μετά από 2,5-3 χρόνια αποφυλακίζεται αλλά η ίδια, λέει, ήταν αγριεμένη που από ένα λάθος μπήκε φυλακή. Ντρεπόταν να επιστρέψει στο μπάσκετ και να προπονεί, είχε στιγματιστεί. Έτσι, επιστρέφοντας στην Σερβία επέστρεψε και πιο βαθιά στην παρανομία.
Τότε αρχίζει και η ιστορία για τους «Ροζ Πάνθηρες». Ο δικός της ρόλος στην οργάνωση ήταν, ισχυρίζεται, περισσότερο υποστηρικτικός. Να ενοικιάζει τα σπίτια ή τα αυτοκίνητα. Όμως ένα ακόμη λάθος και ο πάντα παρών έρωτας θα οδηγήσει και πάλι σε αδιέξοδο.
Με τον ίδιο άντρα, όπως την προηγούμενη φορά, θα βρεθεί στην Ελλάδα για μια ληστεία. Ο ίδιος με έναν ακόμη θα βρεθούν στην Καλλιθέα για ένα χτύπημα αλλά μια άλλη ληστεία σημειώνεται μπροστά τους, εξιστορεί η Όλια, και θα βρεθούν στο στόχαστρο των αστυνομικών.
Προφυλακίζεται στον Κορυδαλλό αλλά από την αρχή, λέει, ήταν αποφασισμένη να αποδράσει. Το σχέδιο ξεδιπλώνεται γύρω από το τάλαντο της στη ζωγραφική.
Εκεί θα γνωρίσει και την κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή.
Δείτε όλα όσα αποκάλυψε