Latest News

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ούτε 50 ευρώ δεν ξοδεύει για δώρο προσωπικού!

Τα Χριστούγεννα ως είθισται είναι εποχή ανταλλαγής δώρων και η βασίλισσα Ελισάβετ κάνει την κίνηση, αλλά δεν βάζει βαθιά το χέρι στην...
τσέπη.


Γιατί μπορεί όλοι οι υπάλληλοι του παλατιού, 620 τον αριθμό, να λαμβάνουν δώρα, αλλά δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο. Ή τουλάχιστον δεν είναι το δώρο που θα φανταζόμασταν όλοι εμείς ότι θα μπορούσε να προσφέρει μια βασίλισσα με τεράστια περιουσία, η βασίλισσα Ελισάβετ συγκεκριμένα εν προκειμένω, στους υπαλλήλους της για τα Χριστούγεννα, προκειμένου να τους ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες τους.
Η βασίλισσα Ελισάβετ, όπως αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ ξοδεύει 30.000 λίρες για τα 620 δώρα που θα προσφέρει στους υπαλλήλους του. Με μια απλή διαίρεση καταλαβαίνει κανείς ότι δεν ξοδεύει ούτε 50 ευρώ για το κάθε δώρο.
Μιλώντας στο Fabulous Digital, ένας πρώην βοηθός της βασίλισσας Ελισάβετ εξήγησε πως περίπου δύο εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα, τα οποία η βασίλισσα περνά με την οικογένειά της στο Σάντριγχαμ, ζητείται από το προσωπικό να πάει σε ένα από τα κρατικά δωμάτια στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για να λάβει τα δώρα του από την βασίλισσα.