Latest News

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Σοκάρει παίκτρια του GNTM: Είχα νευρική ανορεξία, ζύγιζα 37 κιλά (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Κατερίνα Βισέρη τη γνωρίσαμε πέρυσι όταν αποφάσισε να λάβει μέρος στο GNTM. Το νεαρό μοντέλο αποκάλυψε δημόσια ότι από την ηλικία των 14 ετών ήρθε αντιμέτωπη με τη... νευρική ανορεξία.
 
Μάλιστα, υπήρξε διάστημα που ζύγιζε μόλις 37 κιλά. Κοιταζόταν στον καθρέφτη και θεωρούσε τον εαυτό της χοντρό. «Η νευρική ανορεξία είναι συνυφασμένη με την τελειομανία. Ήθελα να φτάσω τον εαυτό μου στα όριά του. Ήταν πολύ ωραίο το συναίσθημα να νιώθω άδειο το στομάχι μου. Για να ξεγελάω την πείνα μου έτρωγα τσίχλες κι έπινα καφέδες. Έτρωγα ένα φρούτο και μία σαλάτα όλη μέρα. Όταν με έβλεπε η μητέρα μου έκλαιγε», είπε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.
Κάθε μέρα που περνούσε η Κατερίνα έχανε όλο και περισσότερα κιλά με αποτέλεσμα μία ημέρα να καταλήξει στο νοσοκομείο από έντονο πόνο στην κοιλιά. Όπως ομολόγησε η ίδια το μόνο που ήθελε ήταν να τραβήξει τη προσοχή. Μάλιστα, όταν οι φίλες της αποφάσισαν να μιλήσουν στους γονείς της (ζούσαν στη Γερμανία και εκείνη στην Ελλάδα) για τη νευρική ανορεξία θύμωσε πολύ μαζί τους.
 
Ποιο ήταν το περιστατικό που την ταρακούνησε και άρχισε να καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά; «Έχασα τα μαλλιά μου και ήθελα και παιδιά. Άρχισα να προβληματίζομαι. Κάθε μέρα ένιωθα τύψεις όταν άρχισα να τρώω. Μέσα στο GNTM έβλεπα τις κοπέλες να τρώνε πολύ και αυτό με βοήθησε πολύ. Ήθελα να είναι σκελετωμένα τα πόδια μου και να έχουν κενό ανάμεσα. Με έχει τιμωρήσει αρκετά το σώμα μου γι’ αυτά που του έκανα».