Latest News

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

"Γκάφα" με την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για την Κική Δημουλά - Γιατί τη διέγραψε! (EIKONA)

«Γιατί κυρία Κική Δημουλά;» έγραψε η Ελενα Ακρίτα σχολιάζοντας τη φωτογραφία της ποιήτριας που εικονιζεται εν μέσω Μαριάννας Βαρδινογιάννη, Μαρίνας Πατούλη και...
Μαρέβας Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη.
Η ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα προκάλεσε μέσα σε λίγες ώρες χιλιάδες αντιδράσεις στο facebook και εκατοντάδες σχόλια, με τους θαμώνες των Social Media και τους ακολούθους της δημοσιογράφου να μοιράζονται ανάμεσα σε αυτούς που συμφωνούν με το σχόλιό της και εκείνους που υπερασπίζονται την Κική Δημουλά.
Το λάθος της δημοσιογράφου, ήταν το γεγονός ότι η φωτογραφία της Κικής Δημουλά είναι από εκδήλωση τον Μάιο του 2018 και κάποιοι αναρωτήθηκαν για ποιο λόγο η Έλενα Ακρίτα την ανέβασε και την σχολίασε με αυτό τον τρόπο. Ανάρτηση η οποία λίγες ώρες αργότερα κατέβηκε. Υπενθυμίζεται ότι την φωτογραφία είχε ανεβάσει στο instagram η Μαρίνα Πατούλη και είναι από εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, την Πέμπτη 10 Μαΐου του 2018.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Η αλήθεια είναι ότι χθες κυκλοφόρησε ξανά στα Social Media μία δήλωση της κ. Δημουλά για τους μετανάστες στην Κυψέλη και το πόσο «δεν τους αντέχει, που πιάνουν όλα τα παγκάκια». Δήλωση, η οποία όμως είχε γίνει τον Μάιο του 2013. Ενδεχομένως, το σχόλιο της δημοσιογράφου να ήταν για την δήλωση της ποιήτριας.