Latest News

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Ποδοσφαιριστής κατά τη διάρκεια αγώνα σκοτώνει… κοτόπουλο! - Πήρε κόκκινη κάρτα για την πράξη του (ΒΙΝΤΕΟ)




Ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων NK Jelengrad και Jasenovac για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Κροατίας, ήταν...
σε εξέλιξη.

 Ξαφνικά μέσα στο γήπεδο εισέβαλλαν τρεις κότες οι οποίες άρχισαν να τρέχουν πέρα δώθε επάνω στο χορτάρι με αποτέλεσμα ο διαιτητής να αναγκαστεί να διακόψει τον αγώνα.
Τότε ο 23χρονος παίκτης Ιβάν Γκάζντεκ πλησίασε τις κότες με απειλητικές διαθέσεις. Κάποιες από αυτές πρόλαβαν να πετάξουν χαμηλά όπως πετάνε οι κότες και να βρεθούν πίσω από τον φράχτη.
Μια κοτούλα όμως δεν το έκανε και τότε ο Γκαζντέκ εντελώς αναίτια την κλώτσησε στο κεφάλι και την άφησε στον τόπο. Το κοτόπουλο κεραυνοβολήθηκε. Μάλιστα μετά σκύβει πιάνει το πουλί και προσπαθεί να το πετάξει πίσω από τον φράχτη, αλλά δεν τα καταφέρνει. Το χορτάρι γέμισε πούπουλα.
Ο διαιτητής εμβρόντητος δεν πίστευε στα μάτια του. Πλησιάζει τον παίκτη και από το τσεπάκι του βγάζει την κόκκινη κάρτα και τον αποβάλει από τον αγώνα για την δολοφονική του πράξη. Στο μπλοκάκι του έγραψε: «αντιαθλητική συμπεριφορά».
Ο ίδιος μίλησε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης και είπε: «Έτρεξα με τα κοτόπουλα λίγο για να τα κυνηγήσω, γύρισα το πόδι μου και σκότωσα ένα τυχαία. Αυτό. Φυσικά και αγαπώ τα ζώα. Έχω έναν σκύλο και δυο γάτες. Είχα και έναν παπαγάλο που πέθανε πρόσφατα.»
Οι φιλοζωικές οργανώσεις στην Κροατία πάντως έχουν ξεσηκωθεί με την πράξη του νεαρού ποδοσφαιριστή και έβγαλαν ανακοίνωση όπου τον κατακεραύνωσαν: «Πρόκειται για εγκληματική πράξη θανάτωσης αθώου ζώου που πέθανε με θρυμματισμένα οστά και με φριχτούς πόνους».
Μάλιστα του έχουν υποβάλλει και μήνυση και εάν κριθεί ένοχος στο δικαστήριο κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης μέχρι και έναν χρόνο.