Latest News

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Νεκρή στο διαμέρισμά της βρέθηκε Ελληνίδα τραγουδίστρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών η γνωστή τραγουδίστρια των δεκαετιών του ’70 και του ’80...
Ρένα Πάντα.

«Δεν έχω χρήματα, έχω να εργαστώ δέκα χρόνια και κάνω περιστασιακές δουλειές, τετράωρης απασχόλησης. Θα μου πείτε ότι πέρασα δόξες και πολλά λεφτά βρέθηκαν στα χέρια μου. Τότε ήμουν νέα, κι όλοι κάνουμε λάθη, πόσο πρέπει να τιμωρηθώ ακόμα… Κοιτάζω γύρω μου εδώ στο σπίτι τους χρυσούς δίσκους, τα εξώφυλλα και τις φωτογραφίες με τους διάσημους εκείνης της εποχής και κλαίω. Τότε ήταν ένα όνειρο. Τώρα όμως; Βλέπετε, δεν έχω οικογένεια, δεν παντρεύτηκα ποτέ και δεν απέκτησα παιδιά» είχε πει, μεταξύ άλλων, η Ρένα Πάντα σε συνέντευξή της τον Ιούλιο του 2018.
Τα τελευταία χρόνια η τραγουδίστρια ζούσε απομονωμένη στο διαμέρισμά της στα Πατήσια, προσπαθώντας να αντεπεξέλθει στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, αλλά και στη σκληρή μάχη της με τον καρκίνο.
Την βρήκαν νεκροί οι γείτονές της
Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε ότι μαζί με τον ηθοποιό Σπύρο Θεοδόση είχαν ξεκινήσει την προετοιμασία για να διοργανωθεί μια μεγάλη συναυλία, με σκοπό όλα τα έσοδα από τη βραδιά να προσφερθούν την οικονομική ενίσχυση της Ρένας Πάντα. Δεν πρόλαβαν όμως. Σήμερα το πρωί οι γείτονες στην πολυκατοικία της τη βρήκαν νεκρή.
νεκρή.
Ένα από τα κομμάτια της στο youtube