Latest News

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Έγγραφο-ντοκουμέντο για τον τζιχαντιστή της Κω- Τι υποστήριξε στην απολογία του




Έγγραφο ντοκουμέντο των ελληνικών αρχών αναφέρει μεταξύ άλλων πως ο τζιχαντιστής που συνελήφθη τον Ιούνιο στην Κω...
“αποτελεί μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης “Ισλαμικό Κράτος”. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο εν λόγω αλλοδαπός εμφανίζεται να συμμετέχει και σε βίντεο το οποίο έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο και ασκεί προπαγάνδα υπέρ της ίδιας τρομοκρατικής οργάνωσης”.
Νέα στοιχεία για την σύλληψη προβλήθηκαν σήμερα στον ΑΝΤ1. Ο ίδιος, υποστήριξε στην απολογία του πως “στο συγκεκριμένο βίντεο πράγματι ήμουν ιμάμης και με διέταξαν απλώς να ανακοινώσω στον κόσμο τι αποφάσισε το Δικαστήριο. Το Δικαστήριο δεν ξέρω από ποιους αποτελείται. Μου φέρνουν στο τζαμί οι φρουροί και ανακοινώνω την απόφαση για το θέμα”.
Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, στο βίντεο που πρωταγωνιστεί ο τζιχαντιστής αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: “Το Ισλαμικό Κράτος πήρε εντολή από τον θεό και τον Μοχάμεντ να πολεμήσει τους άπιστους…”, “… όποιος δεν θα συμμορφώνεται στον λόγο του Θεού και του Προφήτη Μοχάμεντ, θα τιμωρείται με τρόπο ανάλογο του επιπέδου της απιστίας του…”, “εσύ που ξεκινάς να μας πολεμήσεις, πρέπει να θυμηθείς ότι δεν υπάρχει ένα μέρος σε όλη τη γη, που να τηρούν τους όρους του Θεού, όπως το κάνει το Ισλαμικό Κράτος…” και “η τιμωρία με θανατική ποινή προστατεύει τη θρησκεία”.