Latest News

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Η στιγμή που ο Ρώσος ιστορικός πετά στο ποτάμι τα κομμένα μέλη της ερωμένης του (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Την φρικιαστική στιγμή που ο Ρώσος ιστορικός Όλεγκ Σοκολόφ πετά μέσα σε ποτάμι της Αγίας Πετρούπολης τα κομμένα μέλη της νεαρής ερωμένης του, την οποία...
είχε δολοφονήσει προηγουμένως στο σπίτι του, φαίνετια ότι δείχνει βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail και άλλα διεθνή ΜΜΕ.

Ο 63χρονος καθηγητής ομολόγησε ότι πυροβόλησε και σκότωσε την 24χρονη σύντροφό του Αναστάσια Γεστσένκο, προτού διαμελίσει το σώμα της και επιχειρήσει να «ξεφορτωθεί» τα κομμάτια. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Σοκολόφ έριξε ορισμένα από τα μέλη της άτυχης νεαρής στον ποταμό Μόικα, προτού πέσει κι ο ίδιος κατά λάθος μέσα στο νερό, εξαιτίας της μέθης του. Όταν οι Αρχές τον ανέσυραν από το νερό, βρήκαν μέσα στο σακίδιό του τα κομμένα χέρια της γυναίκας, μια μακάβρια ανακάλυψη που άρχισε να ξετυλίγει το «κουβάρι» του αποτρόπαιου εγκλήματος.
Το βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail πιστεύεται ότι δείχνει τον 63χρονο να πετά τρία πακέτα στα παγωμένα νερά του ποταμού, κοντά στο σπίτι του, ενώ ένας ποδηλάτης περνά κάποια στιγμή δίπλα του ανυποψίαστος. Όταν επέστρεψε για να ξεφορτωθεί και τα υπόλοιπα «πακέτα», ο καθηγηγής φέρεται να γλίστρησε και να έπεσε μέσα στον ποταμό, με βάση τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής. Μετά από έρευνα, η αστυνομία εντόπισε το αποκεφαλισμένο πτώμα της γυναίκας και ένα ματωμένο πριόνι στο σπίτι του Σοκολόφ.

Η ιδανική γυναίκα μεταμορφώθηκε σε τέρας, ισχυρίστηκε ο Σοκολόφ

Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, ο Σοκολόφ, κορυφαίος καθηγητής ιστορίας στο πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης και αυθεντία στον Ναπολέοντα, εμφανίστηκε βαθιά μετανιωμένος εχθές στο δικαστήριο, καλύπτοντας το πρόσωπο με τα χέρια του και ξεσπώντας σε κλάματα. «Είμαι συντετριμμένος με όσα συνέβησαν, το μετανιώνω», φέρεται να δήλωσε.
Σε αποσπάσματα των χθεσινών δηλώσεών του στο δικαστήριο που μετέδωσε εχθές το Interfax και η Κομσομόλσκαγια Πράβντα, ο καθηγητής εμφανίζεται να ρίχνει μέρος της ευθύνης στη νεαρή ερωμένη του, λέγοντας ότι, παρόλο που ξεκίνησε ως η ιδανική γυναίκα γι’ αυτόν, σταδιακά μεταμορφώθηκε σε κάτι που θύμιζε σκοτεινό πλάσμα από κάποιο παραμύθι. Αιτία αυτής της μεταμόρφωσης, σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος κλαίγοντας, ήταν το γεγονός ότι ζήλευε τα παιδιά που είχε αποκτήσει ο ίδιος από προηγούμενο γάμο του.
Ο 63χρονος μάλιστα ανέφερε, ανάμεσα στους λυγμούς του, ότι η γυναίκα του επιτέθηκε με μαχαίρι, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει πότε συνέβη αυτό. Λίγες στιγμές αργότερα, όταν σταμάτησε να μιλά, ο δικηγόρος του Σοκολόφ είπε ότι «όλα αυτά είναι πολύ πρόωρα» και ότι ο ίδιος δεν θα ήθελε ο πελάτης του να προβεί ακόμα σε τέτοιες αποκαλύψεις.
Ο Σοκολόφ στο δικαστήριοsokolov
Το Κρεμλίνο χαρακτήρισε εχθές της δολοφονία της 24χρονης γυναίκας, που κάποτε υπήρξε φοιτήτρια του Σοκολόφ, «μια τερατώδη πράξη παραφροσύνης», σημειώνοντας ωστόσο ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό. Ο Ντμίτρι Πεσκόφ είπε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος είχε φοιτήσει κάποτε στο Πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης, έχει ενημερωθεί σχετικά με τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.
kathigitis