Latest News

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Τραγωδία στην Κατερίνη: Ο καυγάς πριν εξαφανιστούν μητέρα και κόρη - Το μήνυμα του πατέρα

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η εξαφάνιση μητέρας και κόρης στην Κατερίνη, οι οποίες βρέθηκαν νεκρές χθες σε χαράδρα 120 μέτρων, όπου εντοπίστηκε το αυτοκίνητο με το...
οποίο κινούνταν.   

Με ένα μήνυμα στον λογαριασμό του στο Facebook έδειξε τη θλίψη του ο πατέρας της 17χρονης. «Η ακριβή μου Σβέτα και η μοναδική μου Μαρία δεν υπάρχουν πια», έγραψε.  
 Ο πατέρας μίλησε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και ανέφερε ένα περιστατικό που συνέβη πριν εξαφανιστούν. Γείτονάς τους καβγάδισε άγρια με τη σύζυγο και μητέρα του παιδιού του και εκείνη πήρε το αυτοκίνητο του και τη Μαρία – Ιωάννα, ενώ ήταν εκνευρισμένη.   

«Φοβόμαστε μήπως συνέβη κάποιο ατύχημα γιατί από εκείνη την ώρα και μετά το κινητό της συζύγου μου έκλεισε, ενώ η Μαρία – Ιωάννα το δικό της το είχε αφήσει στο σπίτι. Δεν πήραν μαζί τους ρούχα, ούτε χρήματα. Ψάξαμε σε φίλους και γνωστούς μήπως ζήτησαν βοήθεια, χωρίς όμως αποτέλεσμα» είπε.    
Την ίδια ώρα, η γιαγιά της 17χρονης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, δήλωσε ότι η άτυχη γυναίκα είχε πει: «Εγώ φεύγω και δεν ξαναγυρίζω. Θα πάω να αυτοκτονήσω, δεν αντέχω». 

Ωστόσο, από τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας, αν και τα ερωτήματα παραμένουν ανοιχτά σχετικά με το τι συνέβη.   
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία, οι σοροί τους βρέθηκαν κοντά στην ορεινή περιοχή Φωτεινά, απ' όπου διέρχεται η παλιά εθνική οδός Κατερίνης - Ελασσόνας.   
Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε στις 11:40 το πρωί της Κυριακής, από μικτό κλιμάκιο πυροσβεστών, ανδρών της ΕΜΑΚ και αστυνομικών που και με τη βοήθεια drones «χτένιζαν» την περιοχή.