Latest News

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Ισχυρό «χτύπημα» της κακοκαιρίας «Βικτώρια» στην Κέρκυρα και την Κεφαλονιά (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Η κακοκαιρία «Βικτώρια» υπήρξε ιδιαίτερα ισχυρή στη δυτική Ελλάδα, ενώ δημιούργησε τεράστια προβλήματα στην Κέρκυρα και την Κεφαλονιά...
Στην Κέρκυρα οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, αφού από το μεσημέρι της Τρίτης άνοιξαν οι ουρανοί και άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς. Η Πυροσβεστική δέχτηκε δεκάδες κλήσεις για απεγκλωβισμό δρόμων από δέντρα και κλαδιά, αλλά και άντληση νερών από πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα.
Ένας οδηγός εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί, ενώ κορμοί δέντρων έπεσαν πάνω σε αυτοκίνητα. Η «Βικτώρια» προκάλεσε και σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο του νησιού.
Δείτε εικόνες από την Κέρκυρα


καιρός
Κλειστά τα σχολεία στην Κέρκυρα
Εξαιτίας της κακοκαιρίας, σήμερα Τετάρτη 13/11 αποφασίστηκε να μείνουν κλειστά όλα τα σχολεία του νησιού. Την απόφαση πήραν οι τρεις δήμαρχοι του νησιού σε συνεννόηση με τους Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευση.
Κατολισθήσεις στην Κεφαλονιά
Δύσκολη η κατάσταση και στην Κεφαλονιά, όπου οι κάτοικοι στο Νυφί μιλούν για κατολισθήσεις και λάσπη με φερτά υλικά που έχουν φτάσει στο χωριό!