Latest News

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Θεμιστόκλειο:Κακοτεχνίες, καθυστερήσεις & βανδαλισμοί (ΕΙΚΟΝΕΣ)



Κακοτεχνίες καταγγέλλονται για το νέο Θεμιστόκλειο Στάδιο στον Πειραιά όπου...

αναμένεται να παραδοθεί εντός των προσεχών ημερών μετά την ανακαίνισή του, η οποία έχει καθυστερήσει να ολοκληρωθεί, με αποτέλεσμα όσοι θέλουν να αθληθούν ν'αναγκάζονται να πηδούν από τα κάγκελα με κίνδυνο τη ζωή τους.


Τα συνεργεία δεν λένε να τελειώσουν τις τελευταίες εργασίες, προκειμένου το ανακαινισμένο στάδιο να παραδοθεί στην Περιεφέρεια (χρηματοδότησε και είναι υπεύθυνη για το έργο) και στη συνέχεια να δοθεί στο Δήμο Πειραιά. 
Εκείνο που προκαλεί εντύπωση στο νέο στάδιο είναι ότι το Θεμιστόκλειο σχεδόν μετατράπηκε γήπεδο 5Χ5, μ' ένα μικρό χώρο για μπάσκετ, που δείχνει να είναι στριμωγμένο στην άκρη με τις μπασκέτες να "ακουμπούν" στο στίβο.

Πάντως, όσοι δημότες συνεχίζουν να επισκέπτονται - υποτίθεται ότι είναι κλειστό το Θεμιστόκλειο από τις 25 Μαρτίου- έχουν αγανακτήσει με την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του έργου, καθώς δεν έχουν άλλο χώρο για να αθληθούν στην ευρύτερη περιοχή. 

Ωστόσο καταγγέλλουν ότι έχουν διαπιστωθεί ορισμένες κακοτεχνίες που είναι επικίνδυνες ιδίως στον στίβο και χρειάζεται να διορθωθούν πριν από την οριστική παράδοση του έργου από τον εργολάβο. 
Χαρακτηριστικά, όπως επισημαίνουν, όταν έβρεξε  πριν λίγες ημέρες, είχαν σχηματιστεί "λίμνες" σε διάφορα σημεία στο γήπεδο του μπάσκετ, αλλά και τον στίβο, όπου υπάρχουν "σαμαράκια'' που εγκυμονούν κινδύνους τραυματισμών για τους αθλητές! 


Μάλιστα,  πριν καλά καλά παραδοθεί το ανακαινισμένο στάδιο, έχουν καταγραφεί ήδη οι πρώτοι βανδαλισμοί, καθώς άγνωστοι ξεβίδωσαν με κατσαβίδι και πήραν καθίσματα από τις κερκίδες...

@Εκείνο που πάντως πρέπει να πούμε για μια ακόμη φορά είναι να ολοκληρωθούν σύντομα οι εργασίες ανάπλασης με την επιδιόρθωση των κακοτεχνιών προκειμένου να ανοίξει και επισήμως  το στάδιο για να το χρησιμοποιούν με ασφάλεια οι δημότες...