Latest News

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Άγριο έγκλημα στη Ρόδο: Έδωσαν ραντεβού στο δάσος και τον δολοφόνησε

Άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε σήμερα τα ξημερώματα στη Ρόδο όταν...
μετά από αναζήτηση πολλών ωρών, εντοπίστηκε το αυτοκίνητο κατοίκου - επιχειρηματία της Κρητηνίας, με τον ίδιο να βρίσκεται μέσα σε αυτό νεκρός.
Δράστης του εγκλήματος είναι 46χρονος κάτοικος της περιοχής, με τον οποίο το θύμα έδωσε ραντεβού στο συγκεκριμένο σημείο.


Kατά την προανακριτική διαδικασία σήμερα πρωινές ώρες, περίγραψε με λεπτομέρειες την πράξη του, υποδεικνύοντας το σημείο της ανθρωποκτονίας, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.
Κατά δήλωση της συζύγου του θύματος, ο άνδρας της έφυγε χθες το βράδυ από το σπίτι του προκειμένου να συναντηθεί με τον Σ.Σ. για να διευθετήσουν οικονομικές μεταξύ τους διαφορές. Ακολούθως δηλώθηκε η εξαφάνισή του καθώς οι ώρες περνούσαν και δεν είχε δώσει σημεία ζωής και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του. Σήμερα τα ξημερώματα εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Α.Σ. Σαλάκου νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του με τραύματα από πυροβολισμό. Να σημειωθεί ότι ερευνάται αν η υπόθεση έχει να κάνει με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αναφέρει το ρεπορτάζ από το dimokratiki.gr.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
«Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ανθρωποκτονία 43χρονου ημεδαπού για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση. Δράστης είναι ένας 46χρονος ημεδαπός, οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Ειδικότερα όπως προέκυψε από τη διερεύνηση της υπόθεσης, προχθές (6 Νοεμβρίου 2019) το απόγευμα οι δυο άνδρες συναντήθηκαν σε αγροτική περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Αταβύρου, όπου ο κατηγορούμενος τραυμάτισε θανάσιμα με κυνηγετικό όπλο τον 43χρονο.
Στη συνέχεια εγκατέλειψε νεκρό τον 43χρονο, μέσα στο όχημα του και διέφυγε από το σημείο.
Την 7 Νοεμβρίου 2019 απογευματινές ώρες από συγγενικό πρόσωπο του 43χρονου δηλώθηκε εξαφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού και άμεσα κινήθηκε η διαδικασία αστυνομικών αναζητήσεων.
Στο πλαίσιο εξέλιξης της αστυνομικής έρευνας προσήχθη χθες βραδινές ώρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ο 46χρονοςκαι εξεταζόμενος, κατά την προανακριτική διαδικασία σήμερα πρωινές ώρες περίγραψε με λεπτομέρειες την πράξη του, υποδεικνύοντας το σημείο της ανθρωποκτονίας.
Στο σημείο κλήθηκε και μετέβη Ιατροδικαστής. Πραγματοποιήθηκε αυτοψία, εξερεύνηση και επιστημονική διερεύνηση του χώρου από Αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου.
Κατά την έρευνα που έγινε στην κατοικία του δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:
  • 2 κυνηγετικά όπλα, χωρίς αδεία κατοχής
  • πτυσσόμενη ράβδος (γκλoπ)
  • 2 αστεράκια (τύπου νίτζα)
  • τσεκούρι με ξύλινη λαβή μήκους 41 εκατοστά
  • ξύλινη χειρολαβή με ενσωματωμένη σ’ αυτή μεταλλική λάμα μήκους 20
    εκατοστά
  • 43 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου διαφόρων διαμετρημάτων
Επιπλέον, σε υπαίθριους χώρους που υπέδειξε ο δράστης βρέθηκαν το κυνηγητικό όπλο που χρησιμοποίησε, καθώς και δυο κινητά τηλέφωνα που άνηκαν στον 43χρονο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου».