Latest News

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Αυτός είναι ο αστυνομικός με την υπέροχη φωνή που τραγούδησε στο Μοναστηράκι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενθουσίασε την κοινωνία με τις φωνητικές του ικανότητες ο νεαρός αστυνομικός, που τραγούδησε το θρυλικό τραγούδι του Ben E. King «Stand by Me» μαζί με τον πλανόδιο μουσικό Dian Sinbox...
στο Μοναστηράκι. 

Το βίντεο που κυκλοφόρησε μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral με χιλιάδες χρήστες των social media να γράφουν κολακευτικά σχόλια για τον αστυνομικό. Αν και ήταν σε υπηρεσία, η αυθόρμητη κίνησή του να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει έχει δημιουργήσει θετικές εντυπώσεις μέσα στην ΕΛ.ΑΣ. και το ενδεχόμενο ενός πειθαρχικού απομακρύνεται. 
Όπως σημειώνουν αστυνομικές πηγές στο paraskhnio.gr, τέτοιες ενέργειες προβάλουν το καλό πρόσωπο της Αστυνομίας και δεν υπάρχει λόγος να τιμωρηθεί ο νεαρός αστυνομικός.
Ποιος είναι όμως ο αστυνομικός με την υπέροχη φωνή;
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον 31χρονο, Μάριο Δαρβίρα, ο οποίος υπηρετεί στο Α.Τ. Καλλιθέας και στο παρελθόν είχε λάβει μέρος στο The Voice. Τότε ο νεαρός αστυνομικός δεν κατάφερε να ενθουσιάσει τους κριτές αλλά αυτό δεν τον έκανε να το βάλει κάτω. Παράλληλα ο πολυτάλαντος νέος διατηρεί κανάλι στο youtube και ανεβάζει κομμάτια του ή ερμηνεύει άλλα τραγούδια.

Να σημειώσουμε ότι για το θέμα τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος τόνισε πως  «Ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο που δεν προσβάλει κανέναν, ίσα ίσα μάλιστα, επικροτείται από το σύνολο της κοινωνίας. Μια αξιοπρεπέστατη παρουσία, μια καταπληκτική φωνή, μια αυθόρμητη ενέργεια που μόνο θετικά σχόλια μπορεί να αποκομίσει στις μέρες μας που πολλές φόρες έγινε λόγος για υπερβάλλοντα ζήλο από τη μεριά της Αστυνομίας. Βλέπει το περιστατικό με την ηλικιωμένη με τα τερλίκια και τους ανήλικους στην ταινία Τζόκερ».
Κλείνοντας πρέπει να τονίσουμε ότι αυτό που κατάφερε ο νεαρός Μάριος είναι πολύ σημαντικό. Έδειξε ότι πέρα από το ποιοι είμαστε, τι δουλειά κάνουμε και τι προβλήματα αντιμετωπίζουμε, στο τέλος της ημέρας είμαστε όλοι άνθρωποι με όνειρα και ελπίδες. www.paraskhnio.gr/